2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045191 بازدید | 684433 پست
پنج شنبه ۶/۵ بود امروز رفتم گفت ۷/۵  دوباره فردا برم سونو ببینم چی میشه..اگه ضخامت امروز نرمال ...

ضخامتتون که خوبه، منم همیشه ضخامتم دیر میرفت بالا برای انتقال هم آخرین سونو یعنی دو روز قبل پانکچر ضخامتم ۷/6 بودش نگران نباش آن شالله با همین ضخامت جواب میگیری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توی ابن سینا هم دکترتون خانم دکتر عارفی بود ؟

پارسال سهیلا انصاری پور بود که بی نهایت مجسمه و بی مسئولیت

نمونه کامل یه پزشک بی تعهد

بعد امسال رفتم با عارفی بگیرم یبار دیدمش و بعد دیگه نرفتم

رفتم مطبش

سلام دوستان خوبم

من فردا با دكتر نصر انتقال دارم 

ازتون ميخوام با قلب هاي پاک و مهربونتون دعاااااام کنید که این آخرین انتقالم باشه و مثبت بشم

و خواست خدا این باشه که دلم شاد بشه🤩

خیلی خیلی خیلی التماس دعا دارم🙏🏽🙏🏽🙏🏽

ششمین باره که دارم انتقال میدم

ممنونم عزیزم ❤زینب جون کیوتن با کوکیوتن قرمز چه فرقی داره،بعد کوکیوتن قرمز زده ۱۰۰iu ویتامین E داره ...

گلم من تا حالا این مکمل رو از نزدیک ندیدم ولی باید ترکیباتش رو بخونی، نه دیگه نیاز به ویتامین ای اضافه نیست عزیزم 

سلام دوستان خوبم من فردا با دكتر نصر انتقال دارم  ازتون ميخوام با قلب هاي پاک و مهربونتون دعا ...

الههههههی بری و با دست پر برگردی

نمیدونی وقتی یکی به جمع خوشحالا اضافه میشه، چه انرژی قوی ای به جمع تزریق میکنه.

برات دعاکو هستیم

مطمئن باش فردا دعا و صلوات و آیت الکرسی ما حین عمل اطراف و بدرقه ته

مطمئن باش

ان شا الله خوشحال برمیگردی ان شا الله

ببخشید عزیزم من جواب میدم منم دکتر محیطی بود و سيكل لانگ داشتم،  روز سوم پری سونو شدم و بهم گفت ...

ممنون از جوابدهیت عزیزم،منم یه سری آزمایش ایمنی انعقادی برام نوشتن ،گفتن اول باید پرونده ایمونولوژی تکمیل بشه بعد سیکل رو شروع کنن،منم پریودیم نامنظمه ،اصلا نمیدونم چکار کنم،که همزمان هم برم ایمونولوژی هم برای شروع سیکل ،آخه راهم دوره برام سخته هی برم و بیام،بعد گلم شما آمپولهاتون رو هم همون موقع نوشتن یا ماه بعد ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
گلم من تا حالا این مکمل رو از نزدیک ندیدم ولی باید ترکیباتش رو بخونی، نه دیگه نیاز به ویتامین ای اضا ...

ممنونم عزیزم ،زینب جون نوشته سویا هم داره یعنی برای آقایون ضرر داره ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

سلام دوستان مهربون ی سوال داشتم خواهرم الان حدود دو هفته از انتقال جنینش میگذره دیروز تا شب لکه بینی داشت و خیلی نگران هست ایا خطری داره برای جنین  و مشکل جدی هست.....

آموختم که در هنگام ناامیدی، خداوند با تمام عظمتش به کمکم می آید💜😊پارسا پسر گلم با امدنت ی بار دیگه من هم متولد شدم.. با امدنت زندگی ام به دو قسمت قبل از تو وبعد از تو تقسیم شد ... من قبل از تو را یادم نمی اید. برا سلامتی پسرم دعا کن ممنون میشمم😊😘

سلام دوستان عزیز 

امیدوارم حال دلتون خوش باشه و غم تو دلتون نباشه 

بچه ها من یه کمکی ازتون میخواستم، دکتر برای رفلاکس دخترم براش شربت نکسیوم تجویز کرده ولی اینجا گیرم نیومده، میخوام ببینم شماها میتونید لطف کنید از هر شهری هستید برام از داروخانه بپرسید، اگه دارن من مبلغشو سریع میریزم که برام بخرید، دکتر گفته فقط با این دارو بچه م آروم میشه، خواهش میکنم هر کی در توانش هست برام پیگیری کنه، ان شاء الله خدا صد برابرش رو بهتون بده 

@زینبی_بابا    

@نفسی835    

@تیاراتیام    

@لیانا21    

@مامان_ماهک    

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏