2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
ممنونم سونو روز دهم بود  دکتر گفت خوبه سونو به نسبت سنت خوبه گفت  ۵  ۶ تا فولیکول ...

ان شاءالله که خیره عزیزم به من هم گفتن پنج تا فولیکول ولی روز پانکچر نه تا بود من دوز آمپولام تازه کم بود ان شاءالله که برا شما هم جنین های خوب و بعدشم نی نی های سالم وصالح

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها من انشاالله چهارشنبه پانکچر میشم برام دعا کنین واقعا مصرف دارو و آمپول برای پلی کیستیک ها خیلی دردناکه 

فقط یه سوال داشتم کسی میدونه سایز فولیکول مناسب برای ای وی اف چند باشه خوبه

کاملا درکت میکنم. منم نگران همسرم هستم. راستش انقد بریدم که دادخواست دادم، وای که وقتی همسرم فهمید ق ...

عزيزم آخه لي لا جون اين كارها چي هست با خودت ميكني من اگر به جاي همسرت بودم ببخشيدها با اين كاري كه كردي اصلا نميبخشيدمت ، مگه زندگي فقط بچه هست ، ان شا الله كه شما هم به زودي مادر ميشي كه دل من واقعا روشن هست . بيخود اينقدر به خودت استرس نده و دل همسرت رو هم نشكون . 

ان شاءالله که خیره عزیزم به من هم گفتن پنج تا فولیکول ولی روز پانکچر نه تا بود من دوز آمپولام تازه ک ...

الهی آمین

الهی که خدا برای هممون بخواد

و بهترینش رو هم بخواد🤲🌿

ممنون الهام جونم😙😙😙 انشاالله جشن مامان شدن خودت😍 راستش گفتم به امید خدا قلبش تشکیل بشه بعد تیکر ...

قرار شد همه مثبت فکر کنیم شادن جون. تو تیکرت رو بذار خدا خودش حواست به قلب کوچولوش هست. شک نکن 

فدااات شم دوست مهربونم. ببخشید ناراحتت کردم، اما از غریبه و آشنا انقد اذیت میکنن که خیلی غصه اش رو م ...

عزیزم تو رو خدا نگو اینو مهربون 

یه همدلی از دستم برمیاد که دیگه اونم نداشته باشم به چه درد میخورم، عزیزم تو مثل خواهر بزرگم می مونی، چند ساله میشناسمت با خوشحالی هم خندیدیم با غصه هم ناراحت شدیم، 

به خدا اسمت همیشه تو ذهنمه و همیشه دعا میکنم زودتر مامان بشی، قطعا حکمتی هست این همه سال... ان شاء الله خواست و مصلحت خدا با خواسته دلت یکی بشه

@زینبی_بابا     سلام عزیزم خوبی ؟گل پسرت خوبه ؟زینب جون اگر مشکل ایمنی انعقادی وجود داشت ...

ببخشید عزیزم من جواب میدم منم دکتر محیطی بود و سيكل لانگ داشتم،  روز سوم پری سونو شدم و بهم گفتن از روز پنجم پری ال دی شروع کنم