2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045398 بازدید | 684464 پست
ان شا الله خدا دستتو بگیره تا به خواسته ات برسی و جوانه های قشنگت تو وجودت ریشه بزنن برای خوشحالی و ...

انشالله ..ممنوم عزیزم  خیلی لطف میکنی..انشالله هممون حاجت بگیریم خیلی زود 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
عزیزم من یه سقط توی هفته یازده داشتم که دو تا دکتر بهم گفتن سقط زیر سه ماه رو به هیچ وجه نمیشه ازش ج ...

آخه مشکل انعقادی دارم و دکتر احتمال میده .بدن و جفتم نمیتونه هورمون بارداری رو به اندازه کافی ترشح کنه ..دیگه اینم راه اخرمه امتخانش کنم 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر عزیزم همینکه هزینه های درمانو داشته باشی یه جورایی دلت قرصه استرس اینو نداری که پول کم بیار ...

تو این مدت خیلی وقتا بوده که واقعا حسابمون خالی بوده دکتر گفته باید فلان کارو‌کنید فرداش دقیقا به اندازه همون کار پول اومده تو حسابمون. دلم به خدا قرصه که اگه این مشکل سر راهمه، هزینه هاشو خودش برام جور میکنه. 

هيچي استراحت نداشتم حس ميکنم چون همش دراز نکشيدم خون ريزي پيدا کردم

نه گلم هیچ ربطی نداره، خودتو اصلا سرزنش نکن، من و خیلیا دیگه استراحت نداشتیم، اصلا استراحت مطلق خودش اثر منفی داره

حالا هم فعلا تا روز آزمایش صبر کن گلی، نمیخوام امید الکی بدم چون حتی با چنین بلاست هم بودن دوستانی که روز 11 بی بی چک منفی بوده ولی روز 15 آزمایش بتا 700 و الانم بچه اش دنیا اومده دیگه

پس اصلا نا امید نباش

بله عزیزم برای منم سه روزه فریز بود به بیمارستان اطلاع دادن دوروقبل انتقال ، از فریز دراوردن ، شماچر ...

اره دکترم گفت پنج شنبه زنگ بزن بیمارستان بگو یکشنبه انتقال داری و جنین بلاست میخوای انتقال بدی. من اصراری نداشتم که بلاست باشه

سلام خوبی؟ پسر گلت خوبه؟دیگه باید براش  زن بستونی    

سلام عزیزم خدا رو شکر 😍 😍 😍 خودت خوبی‌ گلی؟ چه کارا کردی؟ 

آره حسابی مردی شده واسه خودش باید دختر خوب انتخاب کنه برم براش بگیرم😍😍😍😍

عزیزم اگ پرولاکتین  بالا باشه ادم شیرش کم میشه یا زیاد؟

پرولاکتین هورمون شیردهی هست و اگر کم بشه شیر هم کم میشه ولی خود بخود کم نمیشه، مثلا پسرم درست سینه منو تخلیه نمی‌کرد، پس حجم شیر و پرولاکتینم اومد پایین و دوباره با دارو بالا بردمش 

پس اگر حتی در فرد عادی بره بالا ممکنه ترشح شیر از پستان دیده بشه

هزینه هاش اصلا برام مهم نیست. این مدت خیلی با این موضوع مواجه شدم که خدا پول هزینه درمانمو برام‌جور ...

النای عزیز حرفت حال الان منه که تو مطب دکترم نشستم

با همین گفته ات به پشت سرم نگاه کردم دیدم که تموم زندگیم فقط جنگیدن با همه سختیا بوده

الان حس میکنم واقعا همه چی همونه که اون میخواد.اگر اینقدر تقلا نمیکردم، شاید الان اینقدر خسته نبودم. اونقدر که فقط میتونم خودمو زندگیم و همه چی مو بسپارم بهش.

اره دکترم گفت پنج شنبه زنگ بزن بیمارستان بگو یکشنبه انتقال داری و جنین بلاست میخوای انتقال بدی. من ا ...

اهان پس تاکید کن که چه روزیه انتقالت ...یه وقت خدایی نکرده اشتباهی پیش نیاد 

واقعا؟ نمیدونستم سقط داشتی... یعنی بتات خوب بالا میرفت بعد پایین میومد؟

آره ..دوتا انتقال اولم سقط شدن یکهفته بعد از ازمایش مثبت ...اره بتام خوب بود یبار ۲۳۰ تکرار ۷۵۰ 

یبار جنین بلاست بود  ۱۵۳۰ تکرارش۴۶۲۰ 

دفعه دوم سونو شدم همون روز دکتر گفت همه چی تشکیل شده فقط جنین هنوز برای سونو شکمی زوده

دیگه بعد رفتم یزد گفتن اینقد انتقال بده باردار شو تا بالاخره بمونه ..شیرازم همینو گفتن ..رفتم تهران دکتر طرازی بهم سرم ای وی ای حی داد 

دکتر خودمم  گفته انوکسا بزنم الان یکماهه میزنم ..اگرم خدا کمکم کرد مثبت شد هر سه روز هاش سی جی بزنم 

میگم شاید اینبار بمونه با این داروها 

هیچی هیچی هم پیدا نشد به جز یه جهش ژن .که درمانش همون انوکساپارینه ...دفعه دوم هم داشتم البته ولی از زمان مثبت شدن

والا‌مظردکترهافرق‌داره ببین‌نظردکترت‌چیه من‌تاروزآزمایش‌خوردم‌یعنی‌دکتر‌م‌گف‌بخور

سلام

شما انتقال تون مثبت شد اون موقع که فرتیل سی ام‌خوردید؟

من فرتیل آید میخورم.بنظرتون کدوم بهتره؟

البته برام فرتیل سی ام نوشته بود

اما‌پیدا نکردم و فرتیل آید که گرونتر بود خریدم

قربونت برم الهی 😘😘😘😘 آره فکر کنم آتیش پاره هستن. والا همسرم یک موکلی داره تو کار دارو و این حرف ...

خدا نکنه گلم

خدا رو شکر که خدا همه چیو برات جور کرده عزیزم انشالله که با اولین انتقالت مامان فسقلی های شیطونت میشی 

نوشین جان برای منم دعا کن 🙏

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم دکتر زرنانی از کجا متوجه التهاب رحم شد؟ پردنیزولون رو از کی شروع کرد؟

هم کلی ازمایش همین یکی از دلیل هاش اینکه دائم عفونت زنان دارم خیلی زود به زود هم اینکه تمام ازمایش های ایمنی انعقادی و تیروئید و کاریوتایپ همه سالم بود گفت فقط میمونه رحمت ک مشکل اونجاس شما جنین نمیتونه تو رحمت لانه گزینی کنه چونکه التهاب داره ، الان ۳ هفته س دارم میخورم

ببخشید عزیزم الان شما میخاید آی وی اف کنید یا طبیعی اقدام کنید؟

الان فقط یه نی جنین دارم فعلا میخوام بعد ۵ هفته ک دارو مصرف کردم تموم شد برم برا ای یو ای نظر دکتر زرنانی بود چون قبلا هم با ای یو ای باردار شدم میخوام دو ماه پشت هم انجام بدم