2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045246 بازدید | 684441 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ماه پیش هزینه انتقال ۲و۴۵۰ دادم 

هزینه هاش اصلا برام مهم نیست. این مدت خیلی با این موضوع مواجه شدم که خدا پول هزینه درمانمو برام‌جور کرده. یعنی همش از جایی که انتظار نداشتم جور شد. فقط برام مهم اینه که بگیره. میدونم همه چیز به خواست خداست و اگه اون نخواد برگی از درخت‌ نمی افته. اگه نخواد هیچ علمی نمیتونه منو صاحب بچه کنه. اما این بار واقعا امیدوارم. امیدوارم این بار دیگه بشه و از چشم انتظاری در بیام

متوجه نمیشم ولی چکاپ کلی میدن

مرسی عزیزم‌نمیدونم چیا هستن میترسم تداخل دارویی باهاشون داشته باشم چون باید ناشتا باشم 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
من ماه پیش هزینه انتقال ۲و۴۵۰ دادم 

فقط یه سول. من جنینام رو سه روز فریز کردم و دکترم گفت به بیمارستان اطلاع بدم که یکشنبه میخوام انتقال بدم جنین بلاست برام اماده کنن. برا شما هم همینجور بود. اخه بقیه جاها میبینم جنین بلاست رو فریز میکنن

نه صرر نداره اخه روز ۱۳ هست این مرکزه به همه میدن که روز ۲۱ برن ازمایش .ولی من دو تا سقط تو هفته سوم ...

واقعا؟ نمیدونستم سقط داشتی...

یعنی بتات خوب بالا میرفت بعد پایین میومد؟

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
فقط یه سول. من جنینام رو سه روز فریز کردم و دکترم گفت به بیمارستان اطلاع بدم که یکشنبه میخوام انتقال ...

برای منو که سه روزه فریز کردن بعداز ذوب گذاشتن بلاست بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای منو که سه روزه فریز کردن بعداز ذوب گذاشتن بلاست بشه

الان همش نگرانیم اینه جنینا به مرحله بلاست نرسن. اخه میگن تا به بلاست برسن یه تعداد میمیرن‌. ذوب کردن هم باعث از بین رفتن یه تعداد جنین میشه

الان همش نگرانیم اینه جنینا به مرحله بلاست نرسن. اخه میگن تا به بلاست برسن یه تعداد میمیرن‌. ذوب کرد ...

آره خب ولی دکتر منم تاکید روی بلاست داشت و خیلی از جنینام بخاطر همین از بین رفتن یا ضعیف شدن، جنین شناس به من میگفت چرا فکر میکنی جنین تو رحم بهتر رشد میکنه اینجوری نیست😐😐😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره خب ولی دکتر منم تاکید روی بلاست داشت و خیلی از جنینام بخاطر همین از بین رفتن یا ضعیف شدن، جنین ش ...

لطفا برام خیلی دعا کن. از اون مدل دعاهایی که این بار برا خودت کردی. دعا کن منم نتیجه بگیرم. ،😘😘😘

هزینه هاش اصلا برام مهم نیست. این مدت خیلی با این موضوع مواجه شدم که خدا پول هزینه درمانمو برام‌جور ...

خداروشکر عزیزم همینکه هزینه های درمانو داشته باشی یه جورایی دلت قرصه استرس اینو نداری که پول کم بیاری ...از خدا بخواه ایشالا بهت فرزندسالم وصالح بده  عزیزم همینطوری امیدوار باش   ایشالا کنجدات میچسبن به دلت 😍

فقط یه سول. من جنینام رو سه روز فریز کردم و دکترم گفت به بیمارستان اطلاع بدم که یکشنبه میخوام انتقال ...

بله عزیزم برای منم سه روزه فریز بود به بیمارستان اطلاع دادن دوروقبل انتقال ، از فریز دراوردن ، شماچرا میخوای بلاست انتقال بدی دکتر تشخیص داده ؟ وچندتاجنین داری ؟