2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
برای اسپرم که عالیه گلم ولی فکر نکنم پرولاکتین رو بالا ببره ان شاالله مامان که شدی شیرت زیاد خواهد ...

زينب جان دورت بگردم لخته هاي خوني سياه هم ميتونه جز لانه گزيني باشه بي بي چک گذاشتم روز يازده منفي بود

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشکال نداره نزنی؟ نکنه ضرر داشته باشه عزیزم

نه صرر نداره اخه روز ۱۳ هست این مرکزه به همه میدن که روز ۲۱ برن ازمایش .ولی من دو تا سقط تو هفته سوم داشتم .ترجیح میدم اگه باردار باشم زودتر متوجه بشم که بتونم جلوی سقط رو بگیرم اگه بشه

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
آسپرين نداری عزیزم؟  دوز پروژسترون در حد ماکزیمم هست و دیگه زیادتر از اون تاثیری نداره

ن اسپزين ندارم اصلا

لخته هاي ريز سياه مياد

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘  
سلام عزيزم خوبيد؟ شما دوتا النوا زديد؟يادتون هست دوز آمپول ها چند بود؟  من امروز زدم و زير دل ...

سلام سلامت باشید

راستش اشتباه کردم و جعبه هاشو دور انداختم که مشخصات رو نگه دارم

ولی  دوتا آمپول آماده رو با هم زدم

من روزای اول هیچ مسئله ای رو حس نکردم

اما از روز هفتم هشتم که زدم، احساس پری و تورم تو ناحیه شکم و تخمدان دارم حالا شاید این بخاطر داروی مکمل، مصرف بیشتر میوه و سبزیجات و مایعات و پرکار شدن مثانه باشه و یکمی هم تلقین، امروز باید برم برای معاینه. براتون از دکتر می پرسم

لطفا دعام کنید که اگه خواست خدا هست، سونوی مثبت و راضی کننده ای باشه.

عزیزم من بهمن بودم با تعیین جنسیت ۲۵ تومن شد البته کل هزینه هام

چون شما تعیین جنسیت کردی بیشتر شده هزینه ش و اینکه کل هزینه هایی که کردی ۲۵ شده ولی فقط آی وی اف تنها بدون تعیین جنسیت ۱۰ تا ۱۵ تومن میشه

عزیزم شما تعیین جنسیت کردی به نتیجه ای ک میخاستین رسیدین؟ 

زينب جان دورت بگردم لخته هاي خوني سياه هم ميتونه جز لانه گزيني باشه بي بي چک گذاشتم روز يازده منفي ب ...

گلم تو سیکل ivf تا آزمایش خون بتا ندی هیچی معلوم نیست 

گاهی ممکنه در حد کم بالا بره که بی بی چک رو هم حساس نکنه ولی همون کم هم از نظر بالینی بهتره آدم بدونه چی به چی بوده

بی بی چک اگر اعتبار داشت دکتر آزمایش تیتر نمی نوشت، ضمن اینکه بودن دوستانی مشابه شما که الان بچه شون دنیا اومده و بودن کسایی که نا امید شدن و داروهاشون رو قطع کردن بعدا بتا افت کرده و دور از جون سقط

پس اگر جنین بلاست داری فردا آز خون بده 

اگر جنین ها سه روزه بودن روز 14

گلم تو سیکل ivf تا آزمایش خون بتا ندی هیچی معلوم نیست  گاهی ممکنه در حد کم بالا بره که بی بی چ ...

من داروهامو تا وخته ازمايش قطع نميکنم اين لک خون سياه خيلي اذيتم ميکنه ک مياد نا اميدم کرده 

جنين ها سه روزه بود نميشه من دوازدهم ازمايش بدم؟

سلام لوبیا پلو قبلا با هم حرف زدیم یادت نیست؟ من ۱ بار ای یو ای کردم ک تو هفته ۸ سقط شد ۲ بار ای وی ...

معذرت میخوام عزیزم الان که گفتید یادم اومد

امیدوارم به زودی یه بارداری موفقیت امیز رو تجربه کنی❤️❤️❤️

خانم ها من الی دی میخورم و سینا فکت میزنم یک هفته لک کم رنگ می بینم کمرم خیلی درد میگیره دو روزه تپش ...

نباید مشکلی داشته باشی

احتمالا مربوط به این داروها نباشه عمدتا اونایی که استفاده میکنن، مشکلی ندارن

من داروهامو تا وخته ازمايش قطع نميکنم اين لک خون سياه خيلي اذيتم ميکنه ک مياد نا اميدم کرده  ج ...

نه  گلم خیلی زوده 12 ممکنه غلط نشون بده، به خدا درکت میکنم میدونم چه حالی داری ولی فقط صبر کن گلی 

مایعات زیاد بخور و چون آسپرين نداری اصلا یک بند نخواب که خیییییلی خطر داره، حالا نمیگم جارو کنی ولی بی تحرک هم نباش

نمیدونم دیگه چجوری از خدا بخوام ...امروز هاشسی جی دارم.روز سیزدهم انتقالم..ولی نمیخوام بزنم ..پس فرد ...

ان شا الله خدا دستتو بگیره تا به خواسته ات برسی و جوانه های قشنگت تو وجودت ریشه بزنن

برای خوشحالی و آرامشت و اینکه به نتیجه برسی دعا می کنیم🌺🌸

من بیمارستان بهمن میرم. مرداد ماه پانکچر کردم برا روز پانکچر ۵ میلیون پانصد دستمزد دکتر بود. یه تومن ...

عالی ممنون از توضیحاتت

ان شا الله با یه انتقال عالی و موفق و با دست پر بیای و هزینه های اونو هم بگی🌺🌿