2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045349 بازدید | 684460 پست
نه  گلم خیلی زوده 12 ممکنه غلط نشون بده، به خدا درکت میکنم میدونم چه حالی داری ولی فقط صبر کن گ ...

هيچي استراحت نداشتم حس ميکنم چون همش دراز نکشيدم خون ريزي پيدا کردم

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘  
دوستان قرص یاز یا یاسمین و ال دی رو باید هر روز سر یه ساعت خورد؟؟؟ یا ساعتشون مهم نیست؟؟؟& ...

ساعتش خیلی مهم نیست اما اگر هر شب میخورید، نظمش را حفظ کنید، یه بار صبح و یک بار شب نشه

فکر نمیکنم تاثیری روی ملاتونین داشته باشه، و گر نه دکترا با هم تجویز نمیکردن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه  گلم خیلی زوده 12 ممکنه غلط نشون بده، به خدا درکت میکنم میدونم چه حالی داری ولی فقط صبر کن گ ...

سلام خوبی؟

پسر گلت خوبه؟دیگه باید براش  زن بستونی  

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
ساعتش خیلی مهم نیست اما اگر هر شب میخورید، نظمش را حفظ کنید، یه بار صبح و یک بار شب نشه فکر نمیکنم ...

ممنونم عزیزم 🌺

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
نه صرر نداره اخه روز ۱۳ هست این مرکزه به همه میدن که روز ۲۱ برن ازمایش .ولی من دو تا سقط تو هفته سوم ...

عزیزم من یه سقط توی هفته یازده داشتم که دو تا دکتر بهم گفتن سقط زیر سه ماه رو به هیچ وجه نمیشه ازش جلوگیری کرد. انشالله این بار برای شما حتما نتیجه مثبت میشه. ذهنت رو به اون سمت نبر.

سلام سلامت باشید راستش اشتباه کردم و جعبه هاشو دور انداختم که مشخصات رو نگه دارم ولی  دوتا آم ...

ممنون عزیزم

به سلامتی ایشالله بیای با کلی خبر های خوب عزیزم 🌸🌸

فکر نکنم تلقین باشه و ایشالله فولی های خوب و در نتیجه تخمک های عالی داشته باشید

عزیزم من انجام دادم اما نه توی بارداری. فکر نکنم زیاد اذیت بشی فقط حتما حتما حتما اگر آسپیرین یا آنو ...

مرسی راز جون خداروشکر آسپرین و اینا استفاده نمیکنم 

ممنووووون از راهنماییت دوستم 😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام لیانا جان، یکی از دندون های من آبسه کرده بود، هرکاری کردم خوب نمیشد دیگه بعد از ۱۸ هفتگی رفتم و ...

مررررسی پریسا جون انشاالله دختر نازت رو سالم بغل کنی 

ممنوون اره حتما انجام میدم یا امروز یا فردا تازه امروز نامه از دکترم گرفتم 

دندانپزشک حالا باید وقت بده 

مرررررسی عزیز دلم 😘😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
چون شما تعیین جنسیت کردی بیشتر شده هزینه ش و اینکه کل هزینه هایی که کردی ۲۵ شده ولی فقط آی وی اف تنه ...

بعله درسته ۵تومن فقط تعیین جنسیت بود ۲و۸۰۰ هم روزپانکچرم کورتاژ شدم که مشکل من بود همون حدود ۱۵ تومن میشه ....نه عزیزم کلا دوتاجنین موند وماه پیش انتقال دادم ومنفی شدم 😔😔

سینافکت داده داده عزیزم نه سینال برای جلوگیری از آزاد شدن ناخواسته تخمک هاست جلوی افزایش ناگهانی LH ...

😊😊آها مرسی عزیزممم😘😘

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
برای پلی کیستیک متفورمین میخوردم با یک دارویی که یادم نیست. نه عزیزم سه شنبه انتقال دارم

عزیزم روز انتقال نتیجه پی جی رو میگن بهتون ؟ ایشالا که با همین دفعه اول مثبت بشی 😍😍ماشالا کلی جنین  زبر وزرنگ داری 😉😉😉