2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست

بچه ها امروز آمپول زیر جلدی اورگالوتران زدم تو بازوم،به اندازه یه نقطه کوچولو جاش خون اومد و یه کوچولو درد گرفته بازوم،اشکال نداره؟؟؟

اشتباه نزدم؟؟؟؟

چون روزای دیگه اینجوری نمیشد،همش میگم تو خونم نزده باشم😶😶

نمیدونم دیگه چجوری از خدا بخوام ...امروز هاشسی جی دارم.روز سیزدهم انتقالم..ولی نمیخوام بزنم ..پس فرد ...

اشکال نداره نزنی؟ نکنه ضرر داشته باشه عزیزم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ببخشید من چنتا سوال دارم ازتون ممنون میشم جواب بدید میشه بگید چندتا سقط داشتید تو چه هف ...

سلام لوبیا پلو قبلا با هم حرف زدیم یادت نیست؟ من ۱ بار ای یو ای کردم ک تو هفته ۸ سقط شد ۲ بار ای وی اف کردم بتا رفت بالا افت کرد و ۱ بار هم طبیعی باردار شدم بتا رفت بالا افت کرد ک دکتر ایمونولوژی زرنانی گفتن اینا همه سقط مکرر محسوب میشه ک تمام ازمایشات کاریوتایپ و ایمنی و انعقادی ازم گرفتن گفتن همه سالمه تشخیص دادن رحمم التهاب داره ک نمیزاره لانه گزینی موفق بشه و از بین میبرتش برا همین بهم قرق پردنیزولون و اسپیرین دادن ک تا ۵ هفته بخورم، الانم ک ۱۴ روزه عقب انداختم با اینکه امپول پرژسترون زدم پری نشدم

بچه ها امروز آمپول زیر جلدی اورگالوتران زدم تو بازوم،به اندازه یه نقطه کوچولو جاش خون اومد و یه کوچو ...

نه عزیزم نترس بعضی وقت ها اینجوری میشه یه مویرگ های ریزی زیر پوست هست ک رو اونا میزنه ادم یهو برا منم میشد بعضی وقت ها

سلام لوبیا پلو قبلا با هم حرف زدیم یادت نیست؟ من ۱ بار ای یو ای کردم ک تو هفته ۸ سقط شد ۲ بار ای وی ...

عزیزم دکتر زرنانی از کجا متوجه التهاب رحم شد؟ پردنیزولون رو از کی شروع کرد؟

لک لانه گزيني متونه از ظهر تا عصر باشه؟  مرکزمون الان نيستش تعطيله چيکار کنم  خون. اب سي ...

آره گلم، لانه گزینی میتونه حتی تا ماه سوم لکه بینی ایجاد کنه چون یک فرایند هست 

گلم لیست داروهاتو بگو، البته فکر کنم امروز مرکزتون باشه

خانوما دکتر نصر به من 4 تا آمپول واریوپپتیل داده که باید هر چهار تارو پس فردا 10 شب به بازوم بزنم کس ...

عزیزم اگر تو سیکل پانکچر هستی برای بلوغ تخمک هاست 

منم دیفرلین زدم عزیزم که عملکردش همینه

عزیزم اگر تو سیکل پانکچر هستی برای بلوغ تخمک هاست  منم دیفرلین زدم عزیزم که عملکردش همینه

آره باید تخمک کشی کنم مرسی عزیزم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم اگر تو سیکل پانکچر هستی برای بلوغ تخمک هاست  منم دیفرلین زدم عزیزم که عملکردش همینه

یدونه سینال فکت هم داده برای چیه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
آره گلم، لانه گزینی میتونه حتی تا ماه سوم لکه بینی ایجاد کنه چون یک فرایند هست  گلم لیست داروه ...

عزيزم لکه بينيم هنوز هست تبديل شده ب لخته هاي ريز خوني سياه 

استراديول روزي چهارتا

دوتا امپول پروژسترون ي شياف پروژسترون 

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘  
سلام زیبنب جون خوبی عزیزم؟ یه سوالی به نظرت رویال ژلی خوبه مصرف کنیم برای تقویت تخمک و اسپرم؟ یه سوا ...

برای اسپرم که عالیه گلم ولی فکر نکنم پرولاکتین رو بالا ببره

ان شاالله مامان که شدی شیرت زیاد خواهد بود 😍😍😍😍