2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
دوستایی که فرتیل سی ام میخوردین واسه انتقال میشه لطفا بگین تا کی باید خوردش؟ بعد انتقالم میخوردین؟ضر ...

والا‌مظردکترهافرق‌داره

ببین‌نظردکترت‌چیه

من‌تاروزآزمایش‌خوردم‌یعنی‌دکتر‌م‌گف‌بخور

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
نوشین جان خییلی برات خوشحال شدم عزیزم ماشاالله فندقات از الان معلومه چه آتیش پاره ای هستن انشالله که ...

قربونت برم الهی 😘😘😘😘 آره فکر کنم آتیش پاره هستن.

والا همسرم یک موکلی داره تو کار دارو و این حرفاس با توجه به نوع پرونده و شرایطی که پیش اومد متوجه شدم بنداز نیست . به همسرم گفتم ازش پرسید اونم گفت اصلشو داره و با قیمت مناسب برامون فرستاد فکر کنم از بیرون میگرفتیم خیلی بیشتر در میومد خودشم بهمون گفت اگر جایی قیمت دادین گفتن ارزونه و حتما قلابیه گوش نکنین چون من سود خیلی کمی ازتون گرفتم . حالا خدا داند من با نیت خوب مصرف کردم ایشالا که اصل بوده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما شرمنده یه سوال داشتم برای تعیین جنسیت از خانوم ک تخمک کشی میکنن از اقا چطوری اسپرم میگیرن اونم طی یه عمل هستش یا چجوری شرمنده ممنون میشم جواب بدین🌺🌹🌺

به من دو تا خارجی همین دکاپپتیلو داده بود و دوتا دیگه که اسمش یادم نمیاد، نه زیاد نیس، برای منم چهار ...

مرسی عزیزم خیالم راحت شد 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام خانوما شرمنده یه سوال داشتم برای تعیین جنسیت از خانوم ک تخمک کشی میکنن از اقا چطوری اسپرم میگیر ...

همزمان با پانچکر خانوم، پذیرش ازمایشگاه به شوهرش کلید یه اتاق مخصوص و یه ظرف نمونه رو میده و آقا داخل اتاق از خودش نمونه میگیره.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه هنوز به پانکچر نرسیدم نه قبلا تو ابن سینا فقط پانکچر انجام دادم حدود ۱۰ تومن شد اما انگار یکی ا ...

وای چقدر زیاد  من فکر نمیکنم  احتمالا کل خرجایی که کرده شده ۲۵ تومن بنظرم ۱۰ تا ۱۵ تومن بشه 

من رو ۱۶ هستش ذخیره ام‌و تنبلیم شدیده. یکی از عوارض پلی کیستیک‌بودن هم پریود نامنظمه.تا عید خوب بودم ...

شما مگه دارو چی میخوری؟؟ من ذخیره ۱۲ هست این ماه پردنیزولون خوردم و اسپیرین متفورمین هم ک همیشه میخورم با پودر اینو فولیک

دوستان کسی تو بارداری جراحی دندان عقل انجام داده ؟  من باید فردا انجام بدم واسم دعا کنید 🥺🌷

عزیزم من انجام دادم اما نه توی بارداری. فکر نکنم زیاد اذیت بشی فقط حتما حتما حتما اگر آسپیرین یا آنوکسا استفاده میکنی دندونپزشکت رو خبر کن احتمالا برات انجام ندن 

عزیزم کلا برا ناباروی و التهاب میدن بعضی از دکترا یه نوع کورتونه من چند بار سقط داشتم دکتر بهم داد گ ...

سلام عزیزم

ببخشید من چنتا سوال دارم ازتون ممنون میشم جواب بدید

میشه بگید چندتا سقط داشتید تو چه هفته هایی و اینکه بارداری‌هاتون طبیعی بود یا نه؟

کدوم دکتر بهتون پردنیزون داد

اخه منم سقط مکرر هستم‌و ۴ تا سقط داشتم

دوستان کسی تو بارداری جراحی دندان عقل انجام داده ؟  من باید فردا انجام بدم واسم دعا کنید 🥺🌷

سلام لیانا جان، یکی از دندون های من آبسه کرده بود، هرکاری کردم خوب نمیشد دیگه بعد از ۱۸ هفتگی رفتم واسم عصب کشی کردن، دیگه هر تشخیصی دکتر داده اونو انجام بده به نفعت هس، واسه من از بیحسی بارداری استفاده کردن حالا الله اعلم! ۱۰۰ تومن هم گرونتر بود! تا وارد سه ماهه سوم نشدی کارات بکن، ان شاالله که خیره نگران نباش