2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045159 بازدید | 684431 پست
قربونت برم الهی عزیز دلم . تعیین جنسیت دارم خدا کنه قوی باشن و به لطف خدا ازین مرحله هم عبود کنن . ذ ...

کدوم مرکزي چ دکتر

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مطب دکتر بهناز عطار شاکری میرم کارها رو تو ببمارستان پیامبران انجام میده

خیلییییی بهت تبریک میگم عزیزم ....شما همسرتون هم مشکل داشتن؟اسمه جنین شناسه پیامبران رو میدونی؟؟هزینه ها رو هم لطف میکنی بگی؟

خیلییییی بهت تبریک میگم عزیزم ....شما همسرتون هم مشکل داشتن؟اسمه جنین شناسه پیامبران رو میدونی؟؟هزین ...

فدات بشم عزیزم ایشالا نوبت خبرهای خوب از شما ....

همسرم تعدادش ۲۱۶ میلیون تحرک کل ۳۱ و مورفولوژیش ۳ بود . خودم ذخیرم رو ۱۶ و تنبلی داشتم. اسمش رو نمی دونم عزیز دلم

۷ تومن پانکچر ۷ تومن تعیین جنسیت ۳ تومن فریز حدود ۲ تومن انتقال البته در مورد انتقال دقیق خاطرم نیست

وای چقدر عالی مبارکتون باشه، خدارهزار مرتبه شکر انشالله شادیتون همیشگی هست👶💕 تعداد و مورفو رو بهم ...

ممنون عزیزم.ان شاالله شما هم تو این راه نتایج عالی بگیرید.

مورفو دو سال پیش صفر.سال پیش یک و امسال دو شده بود.نمونه ای که از تسه بدست اومد مورفو بهتری داشت و ۵ بود.

تعدادش تو آخرین آزمایش ۴۵ میلیون بود و حرکت صفر

خدایا شکرت  
فدات بشم عزیزم ایشالا نوبت خبرهای خوب از شما .... همسرم تعدادش ۲۱۶ میلیون تحرک کل ۳۱ و مورفولوژیش ۳ ...

ممنون عزیزم ایشالا🥰ازمایش همسرت رو مرکز ناباروری داده بودی؟از بیمارستان راضی بودی؟؟

ای جااااااانم 😍 😍 😍 😍  عزیزم دیگه با مصرف شیر سویا اگر لووتیروکسین میخوری  و نشاسته ...

زینب جان اینجا از بچه ها بودن که جنیناشون بعد از اینکه از فریز درومدن دیگه رشد نکردن و از بین رفتن.خب مگه جنینایی که کیفیتشون خوبه فریز نمیشن.چرا اینقدر راحت از بین میرن؟'خیلی نگران شدم  

خدایا شکرت  
براي انتقال دومم انجام دادم هيسترو و خراش ولي منفي شدم

آزمایش  کاریوتایپ و ژنتیک دادی میگن  طب سوزنی بادکش هم‌خوبه ایشالا که اینسری میشه توکلت به خدا باشه

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
آزمایش  کاریوتایپ و ژنتیک دادی میگن  طب سوزنی بادکش هم‌خوبه ایشالا که اینسری میشه توکلت به ...

نه والا رفتم پيش دكتر توكلي ايمونولوژي ابن سينا

ي سري ازمايش ايمني انعقادي نوشت

اونارو انجام دادم،كه مشكلي نبود 

بادكش رو چه موقع بايد انجام داد

نه والا رفتم پيش دكتر توكلي ايمونولوژي ابن سينا ي سري ازمايش ايمني انعقادي نوشت اونارو انجام دادم، ...

خوب بهش بگو ژنتیک و کاریوتایپ  بنویسه آزمایش  بده  و اینکه  کیفیت جنین ها خوب بوده چند روزه انتقال دادی 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
من تو رویان آزمایش دادم عزیز دلم. بله خداروشکر راضی بودم‌. شما تو چه مرحله ای هستی پناه جان

نوشین جان من برای تعیین جنسیت اقدام کرده بودم که تو ابن سینا متوجه شدم مورفو و تحرک اسپرم همسرم صفره متاسفانه ...یه دختر دارم برا پسر اقدام کرده بودم ...همه ی ازمایشات رو انجام دادم ...ماه بعد ایشالا قراره داروهای ای وی اف رو بگیرم ....دکترم نیلوفر معترفه بچه ها اینجا میگن عوضش کن ولی خودم دودلم ...با خودم میگم دکترا وسیلن و همشون یه کار انجام میدن مهم خداس که باید بخواد ....دیگه توکلم به خودشه ...‌تو نی نی سایت خیلی در مورده پیامبران نشنیده بودم ...خواستم ببینم اسمه جنین شناسش کیه

زینبی عزیز خدا قوتت بده هم به خودت هم نی نی قشنگت  هم اون جوجه های منتظر و خونواده ات دوت ...

مرسی عزیزم 😍 😍 😍 😍 خیلی خیلی التماس دعا دارم 

گلم الونوا باعث تحریک تخمدان و ایجاد فولیکول میشه، ان شاء الله تو سونو کلی فولی عاااااااااالی داشته باشی