2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت عزیزم 😍 😍 😍، خیلی برام دعا کنید خیلی

زینبی عزیز خدا قوتت بده

هم به خودت هم نی نی قشنگت 

هم اون جوجه های منتظر و خونواده ات

دوتا سوال دارم این الونوا که دوتاشو با هم زدم روی حجم تخمدان هم اثری میذاره؟ طوریکه تغییری رو احساسش کنیم؟

بعداز تزریق ایندوتا که ۱۰ روز پیش زدم، فردا وقتیه که باید برم دکتر. پیش بینی ات چیه، چه چیزی رو باید ببینه؟ یعنی این داروها باید چکاری انجام داده باشه؟

گلم بهترین راه پیاده روی هست برای شما تا خون رسانی به رحم بره بالا  تو مقالات برای تقویت رحم چ ...

ممنونم عزیزم ..

درمورد آزمایش کاریوتایپ یه توضیح میدی ؟؟علمیش شو نمیدونم یعنی چه؟؟

وای خیلی سخته .منم ابن سینا نوبت دارم حتما ازم میگیرن😯

ایشالا که به خیر بشه حاضریم  همه درد ها تحمل کنیم لامصب گلاب به روت دیگه عوق زدیم همسرم حالش بد شد چشاش اشکی شد 😅

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
زینبی عزیز خدا قوتت بده هم به خودت هم نی نی قشنگت  هم اون جوجه های منتظر و خونواده ات دوت ...

سلام عزیزم یه سوال داشتم دکتر عارفی بهم گفته روز اول تا سوم پریود مطب باش میخام بدونم اون روز سونو هم میکنه یا فقط دارو و آمپول تحریک تخمک گزاری میده؟

ممنون عزیزم. من اقدام چهارمم برا میکرو بود.یه بار که جنین تشکیل نشد.یه بار اصلا فولیکول نداشتم.یه ب ...

وای چقدر عالی مبارکتون باشه، خدارهزار مرتبه شکر انشالله شادیتون همیشگی هست👶💕 تعداد و مورفو رو بهم میگی. شوهر من زیریک میلیونه بهترین ارولوژ اصفهان گفت نمونه از اسپرم نباید بگیره چون وضعیتش بدترمیشه و ممکنه تعدادش صفر بشه...البته پیش یه دکتر ارولوژ تهران هم میریم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
یاز بهتر از ال دی هست؟ چهار گفت نمی دونم حالا  سانته یا میلیمتر  کیستم

سانته عزیزم 

یاز به نظر من عوارضش کمتره 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
کاش منم ماه پیش می خوردم اخه ماه پیشم داشتم بهم گفتن پرید بشی کیستت از بین میره ولی بخاطر کیست پریدم ...

منم همین طور شدم این ماه تازه دارم میخورم ماه قبل نخوردم به امید این که بره اما باید دارو خورد 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺