2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684471 پست
من همیشه تخمکام زودازادمیشه اگه بقیه ۱۳ و۱۴هستن من بعصی وقتاروزهای ۹و۱۰چون پریم ۲۶روزست داروهامم کا ...

آخیییییییییششششش بخدا من بجای شما گفتید همه چیزو ریختید تو سطل نفس راحتی کشیدم 

شما که ماشالا یه بچه دارید نمیرزه اینقدررخودتو اذیت کنی تغذیه مقوی بخور طبیعی اقدام عادی داشته باش شد شد نشد نشد

میکرو پروسه سنگین وپراسترسی هست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه سوال دیگه هم دارم به من داروخانه گفت که ارگانترون یعنی همون ستروتاید تو یخچال نباید نگه داری بشه ...

عزیزم به من گفته بودن یخچالی. کلا هر چی دارو برای قبل پانکچر داشتم رو گفته بودن یخچالی. همیشه یخ میدادن همراه دارو. سینال، گونال، اچ ام جی، اچ سی جی و همین ارگالوتران

عزیزمم مرسی، خیلی خوب توضیح دادی اتفاقا. مال منم 1542 بود. تو نت که سرچ کرده بودم از این عدد بالا ت ...

آره واقعا خوبه دونستنش آدم خیالش راحت میشه...‌عدد استرادیولت هم خوبه نگران نباش اتفاقا هرچی عددش بالاتر باشه بهتره

انشاالله  هر ۸تاش جنینای خوب وتپلی میشن برات🙏

آخیییییییییششششش بخدا من بجای شما گفتید همه چیزو ریختید تو سطل نفس راحتی کشیدم  شما که ماشالا ...

الهی😂😂😂😂😂😂😂

همسرم کل بقیه پول میکرورودادبه خودم گفت هرکاری دوست داری بکن 😊

میخوام به خودم برسم بعدمهرماه انشاله اقدام کنم یکم به خودم زمان بدم

خدایابه امیدخودت🌺
الهی😂😂😂😂😂😂😂 همسرم کل بقیه پول میکرورودادبه خودم گفت هرکاری دوست داری بکن 😊 میخوام به خودم ...

فقط ترو خداااااا سمت دکترا نرو 

خداروشکر طمع مادر بودن چشیدی که 

دوروز دنیا بخور بگرد بپوش شاد زندگی کن 

چیه دکتر امپول هورمون قرص استرس دراخر نتیجه ⛔

این داروهای من بود و سونو هم نکردن و من دیگه دکتر رو هم ندیدم تا چند روز بعدش که پانکچر شدم

داروهات با من فرق داره. من هر روز سینال و اچ ام جی داشتم. البته خوب کیس با کیس فرق داره.

اون سینافکت احتمالا معادل ارگالوترانه