به چند دلیل گلم
یکی اینکه این دوستمون میخواد بره سر کار
یکی دیگه اینکه گاهی مادر خسته هست و دوست داره شب بخوابه، اون جوری شیرش رو میدوشه و بقیه میتونن شب بالا سر بچه باشن، مادر طفلی گناه نکرده زاییده، اونم خسته میشه خواب میخواد
و اینکه خودم شیرم دیر اومد بعد هم کم بود چون بلد نبود سینه رو درست تخلیه کنه و دچار nipple confusion شده بود، پس شیرم کمتر و کمتر شد
ما هم هییییییچ کس تو فامیل مشکل شیردهی نداشت ولی من مشکل دار شدم، اگر هم کسی بود تک و توک بود که براشون مهم نبود و شیرخشک میدادن چون آموزش ندیده بودن و اصلا فکر میکردن شیردوش، شیر رو کم میکنه
و اینکه 99 درصد مادرها آموزش ندیدن شیر دهی انحصاری با شیر مادر بچشون داشته باشه و به عنوان یه آپشن بی خطر به شیر خشک نگاه میکنن(از جمله خودم قبل از اینکه مضرات شیرخشک رو بدونم) و...
کلا شیر دوش تو ایران گرونه وگرنه کشورهایی مثل آمریکا و آلمان حتی بیمه پولش رو میده، یا رایگان قرض میده و خیلی مادرهای برای شیردهی حمایت میشن ولی اینجا نه متاسفانه و دم دست ترین راه شیر خشک هست
و نتیجه میشه این همه حساسیت تو جامعه(موارد استثنا هم هست)
گاهی هم آدم میخواد بره پارکی، جایی، نمیتونه در ملا عام شیر بده به بچه، خب باید از قبل دوشیده باشه
و اینکه گلم گاهی شیردهی اصلا راحت نیست و چالش بزرگی هست، که تا لمسش نکنه کسی شاید تعجب کنه از اینی که میگم
و کلی دلیل که جا نمیشه اینجا بگم
فقط بدون گلی این همه تغذیه با شیرخشک اصلا خوب نیست، و قصدم سرزنش مامان هایی نیست که به دلایلی تصمیم شون شیر مادر نبوده، قصدم تشویق مامان هایی هست که شیردهی انحصاری رو دوست دارن ولی غیر ممکن تصورش میکنن