2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045417 بازدید | 684464 پست
من یک دونه دارم‌تهرانی؟

دستت درد نکنه نه عزیزم شهرستانم ولی باید بیام تهران حالا برم داروخانه ببینم شاید بهم دادن ممنون که گفتی 😘😘

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه سوال دیگه هم دارم به من داروخانه گفت که ارگانترون یعنی همون ستروتاید تو یخچال نباید نگه داری بشه منم از همون روزبیرون گذاشتم درسته؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
واقعا يك هفته ديگه برم؟ چرا زودتر برم؟ سونوگرافي گفتيد ١٢ روز ديگه بيا. يعني اگر چيزي داخل سونو باشه ...

هم به خاطر استرسی که تو‌این دوهفته داری هم اینکه هفته دیگه میشی ۸ هفته 

نمیدونم‌شاید چون خودم عجولم این پیشنهاد رو‌بهت دادم مخوای ببین باز دکترت چی میگه 

انشاالله که قلب تشکیل میشه و یه بارداری سالم رو تجربه میکنی عزیزم 😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خانوما من این آمپولارو میزنم همش ببخشید ترشح دارم مثل ترشح تخمک گذاری طبیعی هست؟

اره عزیزم طبیعیه جای نگرانی نیست 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
هم به خاطر استرسی که تو‌این دوهفته داری هم اینکه هفته دیگه میشی ۸ هفته  نمیدونم‌شاید چون خودم ...

ممنونم عزيزم از لطفت امروز تازه رفتم تو ٧ هفته خودمم ميگم شايد زودتر برم و ديده بشه. 

بيشتر هم نگران اين پروژسترون هايي هستم كه ميزنم ميترسم خدايي نكرده رشد نكرده باشه خودش دفع نشه و جاش سفت شده باشه. 

دكترم كه خودش سونو كرد البته دستگاهش خيلي قديميه گفت داروهاتو قطع كن🥺

سونوگرافي بيرون رفتم گفت همه چي خوبه صبر كن. همين دو گانگي آدم بلاتكليف ميكنه

ممنونم عزيزم ان شالله با دعاهاي شما🙏🌺

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
یه سوال دیگه هم دارم به من داروخانه گفت که ارگانترون یعنی همون ستروتاید تو یخچال نباید نگه داری بشه ...

ستروتاید رو واسه من اصلا روش نوشت یخچالی 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
نه ستروتاید نداده بود نزدیک ساعت۹

دیشب انقدر بهت فکر کردم 😔دکترت کلا روشش درست نبود از اول جدا از پانکچرت تو دارو هم اشتباه کرده 

واقعا سوادش کمه 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
ممنونم .اطلاعتتو بهم بگو .باد رحم دارم .رحمم سرد هست...جنین اهدایی هم باید بگیرم

گلم بهترین راه پیاده روی هست برای شما تا خون رسانی به رحم بره بالا 

تو مقالات برای تقویت رحم چیزی نیومده ولی

آب انار طبیعی هم عالیه، اگر پیدا نشد مهم نیست، میوه آووکادو برای قبل از انتقال بگیر چون اسیدهای چرب زیاد داره برای رحم د هورمون های جنسی خیلی خوبه، اگر تهرانی میدون تجریش داره

کلا سعی کن هر روز از تمام گروه های مواد غذایی خصوصا میوه تازه و سبزیجات بخوری، درسته توصیه تکراری هست ولی واقعا معجزه گر هست، کشورهایی مثل ژاپن که اغلب طول عمر بالای 85 سال دارن اینو خیلی رعایت میکنن و براشون مواد غذایی تازه خیلی اولویت داره

کلا مصرف زیتون، روغن زیتون، غذاهای دریایی به صورت کبابی یا بخار پز برای سلامتی عالیه 

هر روز یک دونه تخم مرغ بخور نشد دیگه در طول هفته 3 تا رو خورده باش 

می بینی گلم اینا همه دستورات غذایی عمومی هست و کلا هر چی برای سلامتی لازمه برای رحم و سیستم تولید مثل هم خوبه چون بدن و رحم از هم جدا نیست سلامتشون 

پس حتما همه چیز بخور جز مواد غذایی با شیرینی مصنوعی و مصرف کمتر سرخ کردنی 

ورزش هم یادت نره، اگر نشد پیاده روی رو واجب بدون

با شروع سیکل انتقال هم داروهاتو با آب زیاد بخور و اگر استرادیول دادن مثلا 3 تا، هر 8 ساعت بخور نه یکجا

من اینا به ذهنم میرسه

وااااااای تو خواب دیدم صبح شده باید برم برای پانکچر اما خواب موندم و ساعت از ۸ گذشته و تخمکها آزاد ش ...

ان شا الله با سلامتی و استقامت میری و با نتیجه عالی برمیگردی

دعامون بدرقه راهت

چقدر دعاهات قشنگ و مظلومانه اس همه رو یاد کردی⚘💋

اره عزیزدلم بالانوشتم امروز چه روزی بود برام😕 میگم اگه طبیعی اقدام کنم داروی بیهوشی اثرمنفی نداره؟ ...

الهی عزیزم 😢 😢 😢 😢 

نه والا نخوندم چون اصلا نمیرسم گلی 

ولی اگر تخمک ها رو گرفتن و دیگه فولیکولی نمونده پس اقدام عملا معنی نداره این ماه 

اما از ماه بعد اقدام کن، بیهوشی هم نه بابا چه اثر بدی گلم، وقتی گاهی با بیهوشی انتقال میدن دیگه یعنی مشکلی نیست 

الهی عزیزم 😢 😢 😢 😢  نه والا نخوندم چون اصلا نمیرسم گلی  ولی اگر تخمک ها رو گرفتن و د ...

سلام زينب جان 

من روز هشتم انتقالم 

20سالمه دوتا جنين سه روزه انتقال دادم 

از روز انتقالم تا الان فقط ي کم دلدرد دارم تموم ميشه 

هيچ علايمي ندارم از روز انتقالم بنا ب مشکلاتي ک پيش اومده کارم شده گريه خيلي تلاش ميکنم گريه نکنم ولي نميشه مشکلات نهايت زوره خودشو ميزنه 

بنظرت ب من اميدي هست؟ ميخام روز دوازدهم ازمايش بدم چهاردهم تکرار کنم 

هم عجولم هم جاي امپولا امانمو بريد 

دکتر برام روز شونزده ازمايش نوشته 

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
خوبم شکر.بوسرلین با ال دی به رحم القای یائسگی میده حالا که دیگه ال دی نیست وبوسرلین همراه استرادیول ...

والا بدون ال دی هم سیستم رو متوقف میکنه🙈🙈🙈 ولی احتمالش کمه برای طبیعی 

عزیزم منم اون ماه که ال دی _بوسرلین داشتم، پریودم دیر شد گفتم شاید طبیعی حامله ام منم هر ماه امیدوار بودم الانم اگر بعد از شیردهی مجدد پریود شم و به تعویق بیفته میترسم بی بی چک بزنم منفی بشه 🙈🙈🙈🙈هنوز اعتماد به نفس دارم با اینکه تو میکرو هم مونده بودن آزمایشگاه و به زور چند تا اسپرم مناسب پیدا کردن