2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
آخه خون مثل خون پریودیه.امروز دیدم نمی‌دونم تا کی ادامه داره؟

با دکتر یا مامای مرکزی که انتقال دادی صحبت کن.

داروهات چی هستند؟

شاید دوز پروژسترون رو برات زیاد کنند فقط فعلا تا تماس با پزشکت استراحت کامل داشته باش.

استرست رو کم کن و توکل کن به خدا...خونریزی بعد انتقال نشانه ی قطعی منفی یا مثبت شدن نیست..مثبت فکر کن عزیزم.

خانما الان رفتم ازمایش دادم منفی بود، کی دوباره میتونم برم برای انتقال دوم؟ 

عزیزم متاسفم😣

امروز روز چند انتقالت بود؟ معمولا میگن بعد منفی شدن ازمایش، دوروز دیگه تکرار کنید.امیدوارم ازمایش دوم مثبتی😍

و اگه باز هم منفی بود پریود شدی برو پیش دکتر..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها بعد از انتقال كه بلند ميشيم آيا امكان داره جنين بيايد بيرون وقتي سر پاييم يا نشستيم؟ يا به ا ...

عزیزم نگران نباش فعالیت روتین خودت رو داشته باش فقط کار سنگین نداشته باش، جاروبرقی و گردگیری نکن..

خیلی از دوستانمون دو سه روز بعد انتقال سرکار میرفتند.

امیدوارم به زودی نتیجه مثبت ازمایشت رو به ما میگی😊

چقدر مثل منی 😥😥😥 اصلا نمیدونم چرا اینجوری شدم منفی میشدم ناراحت بودم الانم که مثبتم ناراحتم، خود ...

حق داری عزیزم. با این همه سختی باردار شدی، الانم نگرانی ک همه چی خوب پیش بره... شاید راهش اینه دیگه نیای نی نی سایت... سعی کن یه مدت دور باشی و مطالب استرس زای تاپیک رو نخونی.. نزار فکرت سمت مشکلات اینجا باشه.

انشالله بارداریت نه ماه ادامه دار هست. با نی نیت مرتب حرف بزن. آهنگای آروم براش بزار و دوتایی ساعت ها گوش بدید. شرایط رو برا خودت محیا کن

دیشب نی نی یکی از دوستام دنیا اومد سریع شروع کردم ب چرتکه انداختنه سنم و هی محاسبه کردم ک اگه بچه دار نشم اگه دیربچه دار بشم و... یه دفعه باصدای بلند زدم زیر گریه و ب هق هق افتادم.. هر چقدرم بخوام امیدوار و قوی باشی بازم یه جا کم میارم

خدا بهمون رحم کنه... صبرم کم شده هربار ک خبربارداری میشنوم میگم کاشکی چندماه قبل برا سیکل اقدام کرده بودم شاید امروز مثبت میشدم

با تمام وجودم از صمیم قلب برات دعا میکنم حال دلت خیلی زود خوب بشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزدلم خوبی خودت چطوری؟ الهی درگیر رفلاکس شدی خدابهت توان.بده .چراپسرمنم.همینجوربوود کلا گری ...

سلام عزیزم خداروشکر خوبم 

به لطف خدا و دعای خیرت دخترمم خیلی بهتره، ان شاء الله بهتر ازینم میشه، 3 روز و 3 شب که اصلاً نخوابید و ما هم نخوابیدیم، عملاً نابود شدیم، اما خداروشکر این دو شب بهتر شده 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

وااااااای تو خواب دیدم صبح شده باید برم برای پانکچر اما خواب موندم و ساعت از ۸ گذشته و تخمکها آزاد شدن...

بلند شدم دیدم ساعت کوک کردم اما اشتباهی به جای پنج شنبه گذاشتم رو چهارشنبه . هزاربار حداروشکر کردم اما سرم داره میترکه از درد گردنم از درد داره منفجر میشه....

الان رو کردم به آسمون خدا هممون رو دعا کردم اونایی که منتظر پول جور بشه ، اونایی که منتظرن پریود بشن تا سیکل رو شروع کنن ، اونایی که باید عمل کنن تا شرایطشون مهیا بشه ، اونایی که دارن دارو میگیرن برای پانکچر ، اونایی که پانکچر دارن ، اونایی که هایپرن ، اونایی که نتیجه نگرفتن هنوز ، اونایی که مثبت شدن و نگران بتا و قلب و لکه بینی هستن و اونایی که نی نیشون الان کنارشونه..... خدا الهی به همه ما صبر و اراده و استقامت بده تا این مسیر رو طی کنیم و نتیجه بگیریم و اینکه خدا هیچ کسی رو با فرزندش امتحان نکنه. الهی هرکی داره خدا براش نگه داره و هر کی نداره دامنش سبز بشه

دوستای خوبم محتاج دعاتون هستم

وااااااای تو خواب دیدم صبح شده باید برم برای پانکچر اما خواب موندم و ساعت از ۸ گذشته و تخمکها آزاد ش ...

آخی عزیزم، ان شاء الله به حق امام حسین که شما هم به مراد دلت برسی گلم 

از خدا میخوام بهترین ها رو برات رقم بزنه، آمین 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
الهی حواست کجابود پس  نمیتونی بخری؟

عزیزم خیلی ناراحت شدم اینجوری شد پانکچرت

خیلی عجیبه! 

بهت ستروتاید نداده بود؟

دقیقا ساعت چند آمپول رو زده بودی؟ ساعت چند عملت شروع شد؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

سلام به همگی! من ماه پیش نوبت ای وی اف داشتم که چون روز دوم پریود پروژسترونم نیومده بود پایین، دکتر ای وی اف امو کنسل کرد. حالا احتمالا تا سه چهار روز دیگه دوباره پریودم شروع میشه. خیلی میترسم که دوباره پروژسترونم نیاد پایین. خواستم بپرسم کسی همچین تجربه ای داشته؟ میشه با خوردن زعفرون یا چیزای دیگه بدون دارو پروژسترونو اورد پایین؟