2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
سلام زینبی جون عزیزم یه سوال درمورد آی یو آی داشتم بی زحمت اگه میدونی راهنماییم کن من امروز ششمین ر ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ 

گلم حدودا 6_7 روز بعد از iui لانه گزینی شروع میشه 

لقاح هم تقریباً همون روز iui انجام میشه 

خانمی اصلا اصلا به علائم توجه نکن چون فقط به خاطر داروهاست، ان شاء الله علائم بارداری از هفته 6 و 7 به بعد شروع میشه 

عزیزم هر سوالی داری بپرس، هر وقت بتونم آنلاین میشم جواب میدم😍😍😍و خوشحال از دعاهای شما

سلام زینب جون.من زایمان کردم.الان جوجه هام سیزده روزشونه😊 میگم یه سوال ذهنمو مشغول کرده.گفتم شاید ...

عزیزم مباارکه خدا حفظشون کنه... میتونم بپرسم مشکلتون چی بود؟؟کحا ای وی اف کردی؟دکترت کی بود؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی‌؟  گلم حدودا 6_7 روز بعد از iui لانه گزینی شروع میشه  لقاح هم تقریباً هم ...

قربونت برم عزیزم توکل به خدا ممنون که وقت میذاری و باحوصله جواب میدی خدا خیرت بده گلم 😘😘

این iui خیلی برام حیاتیه اگه نشه باید برم تو سیکل آی وی اف😔😔

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
من ۱۵ فولی ۸ تخمک رویش کرجم اخرم شد دو جنین اگه برات انتقال بدن بعد از تخمک کشی  بهت پروژسترون ...

پروژسترون دادن عزیزم از فردا باید بزنم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
نه  گلم هر جا راحتی تزریق کن، دور بازو هم میشه، آخه دیگه شکمت داره بزرگ میشه نمیشه اونجا زد😍😍 ...

عزیزم میشه بگید برای خرید شیشه شیر و کلا شیشه های مختلف دارو و...  چه نوعی بگیرم؟؟؟  ظرف غذا چه جنس و نوعی بگیرم؟  سرویس بشقاب چی بگیرم؟؟؟ 

لطفا دوستانی هم که تجربه دارن راهنماییم کنن

شما نخواستی انتقال بدی؟

هایپر شدم عزیزم سومین پری گذشته یکشنبه باید برم ببینم کی انتقال میدن دارم استرادیوم میخورم منم احتمالا هفته ی بعد باشه انتقالم

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
حدس میزنم شنبه باشه.فقط میترسم بردارن سرخود بلاست کنن هیچی نمونه.برام دعا کن

خدا بزرگه انشاالله این ماه جواب میگیری وتاپیکو میترکونی اگه لایق باشم حتما دعاگویه همه هستم

هایپر شدم عزیزم سومین پری گذشته یکشنبه باید برم ببینم کی انتقال میدن دارم استرادیوم میخورم منم احتما ...

بار اوله؟ایشالله همین بار نی نی میاد تو دلت.به بیمارستان دیگه و نشدن و اینا فکر نکن.عمین بار میگیره عزیزم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
بار اوله؟ایشالله همین بار نی نی میاد تو دلت.به بیمارستان دیگه و نشدن و اینا فکر نکن.عمین بار میگیره ...

بله عزیزم اولین بارم بود خدا از دهنت بشنوه