2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
سلام زینب جون.من زایمان کردم.الان جوجه هام سیزده روزشونه😊 میگم یه سوال ذهنمو مشغول کرده.گفتم شاید ...

عزیزم مبااااارکه انشاالله همیشه شاد باشین 💓💓💙💙

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم چه شیرخشکی بهش میدی؟؟ "منم باید بهش شیرخشک بدم حتماً، چون میخوام برم سرکار، مجبورم 

مرضی جون سلام گلم دخترت رو امروز دیدی ؟  

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بله گلم سه روزه بودن، هچینگ هم کرده بودن  و بعد از دو iui منفی، اولین میکرو و انتقال مامان شدم

سلام زینبی جون عزیزم یه سوال درمورد آی یو آی داشتم بی زحمت اگه میدونی راهنماییم کن

من امروز ششمین روزه که آی یو آی کردم تخمدانام بعضی وقتا تیر میکشن مخصوصا سمت راستیه اینم بگم که دوتا فولی خوب تو تخمدان راستم داشتم یه دونه هم چپ بود ولی کوچیک بود بعضی وقتا کنار نافم سمت راستش درد میکنه درد پری هم میاد و میره خیلی نگرانم یعنی میتونه درد لانه گزینی باشه؟ یا تاثیر داروهاس؟؟ بعد اینکه لانه گزینی کی اتفاق میفته مثلا من چهارشنبه هفته پیش که آی یو آی شدم لقاح کی میتونه اتفاق بیفته؟؟

ببخش عزیزدلم میدونم مشغله داری کوچولو داری بی زحمت راهنماییم کن هر وقت فرصت کردی خدا پسر ناز تو برات حفظ کنه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام زینبی جون عزیزم یه سوال درمورد آی یو آی داشتم بی زحمت اگه میدونی راهنماییم کن من امروز ششمین ر ...

عزيزم من چون تازه iui كردم يادمه 

بيشتر دردها مربوط به داروهاس

من شب اول دولا دولا راه ميرفتم و دو روز بعدش هم درد زياد بعدشم درد كمر و رحم و بيخ رون و پا كه گفتم حتما حاملم كه خبري نبود 

اصلا به علايم توجه نكن نه تا دوازده روز بعد از لقاح لانه گزينيه

تبریک میگم‌ عزیزم😍😍 منم‌سه روزه انتقال دادم دعا کن بعد۱۱سال مثبت بشم  علائم‌چیا دا ...

ممنون عزیزم😍😍😍 به امید خدا اینبار دامنت سبز میشه❤

علائمم دل درد پریودی، دردناک شدن سینه ها، تیر کشیدن واژن و لکه بینی روز دهم انتقالم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خداروشکر انشاالله که تا آخرش بسلامتی بگذرونی 

مرسی بهارجون😙😙😙 انشاالله قسمت خودت بشه به زودی😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربونت عزیزم.سلامت باشی😍😍

مبارکت باشه عزیزم، خدا برات حفظشون کنه😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام گلی جان.شبت بخیر عزیزم.انروز منم پانکچر داشتم۱۰تافولی داشتم فقط۵تاش تخمک داشت.فکر میکنی چی میشه ...

سلام عزیزم به سلامتی، ان شاء الله که همه اون پنج تا جنین بشن برات و باهاشون مامان بشی 

واقعیتش نمیدونم چرا گاهی پوچ میشن، فقط اینو بدون به تعداد نیست عزیزم خیلیا با یدونه جنین مامان شدن، توکل به خدا 

عزيزم من چون تازه iui كردم يادمه  بيشتر دردها مربوط به داروهاس من شب اول دولا دولا راه ميرفتم ...

نه من روزای اول حالم خوب بود هیچ علایمی نداشتم از امروز صبح شروع شده دقیقا همین مدلی که شما میگین عزیزم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن