2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684481 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم اول از همه یه دستگاه فشار بخر بذار تو خونه، صبح و ظهر و شب فشارت رو چک کن، خیلی تحرک نداشته باش، ...

سلام به زیبنی جون و همه دوستان، واالله من به زور خودمو دو شب بستری کردم، اینا میگن دفع پروتیین نداری هر وقت علامت دار شدی بیا، نه هر شب هرشب! منم شب ها فشارم بالا میره، دو روز بستری بودم گفتن برو خونه! خداروشکر شما نزدیک زایمانت بود، واقعا من خودم هم موندم چرا خونسرد برخورد میکنن با این قضیه! 

ممنون از شما و همه دوستان، لطفا راهنمایی دیگه ای هم داشتین بهم بگین

خانوما من چیکار کنم این آمپول خودکاری سینال میزنم راحت ولی هاش ام جی همیشه می خوام بزنم اذیتم می کنه ...

عزیزم منم اچ ام جی میزدم سردردداشتم ولی با بدبختی زدم امروز اخرش بود

ببین برای اینکه کامل خالی بشه توسرنگ سرنگو بکش بیرون تالبه بیاد یعنی پایین ترین قسمت اون شیشه اینطوری تمام مواد خالی میشه 

خدایابه امیدخودت🌺
ممنون از راهنماییت عزیزم... اسپرم مشکلی نداره، دکتر بعد از تخمک کشی هم گفت کیفیت تخمکا خوب بوده، الب ...

خب پس حتما مکملا رو بخور خودتم .اوابوست .اینوفولیک.ویتامی ب۶ و ویتامین ب دوازده.ویتانین ای .فرتیل سی ام..ویتامین دی.   ..روش تشکیل جنین چی بوده؟؟ میکرو یا ای وی اف؟؟ با جنین شناس هم صحبت کنین حتما ..

آره دیگه شما که باز دارین این همه هزینه میکنین سعی کن از دارو خارجی استفاده کنی .بالاخره تعداد رو بالاتر میبره که ... 

این داروخونه هابرین حتما گیرتون میاد من خودم خیییلیی گشتم ..یه شب تا ۲ ونیم شب میگشتیم آحر از داروخانه بیمارستان زینبیه گرفتم ...

راستی اکثرا گونال ۹۰۰ واحد دارن . اگه خواستی دکتر بنویسه دوتا نسخه کن یه نسخه رو بگو سیصد بنویسه 

یه نسخه رو ۹۰۰  که گیر نکنی مجبور شی ازاد بخری

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
خانوما من چیکار کنم این آمپول خودکاری سینال میزنم راحت ولی هاش ام جی همیشه می خوام بزنم اذیتم می کنه ...

چرا نمیتونی؟؟ سوزن بزرگتر بگیر مواد رو با سوزن ضخیم بکش تو سرنگ .بعد سوزنو عوض کن تزریق کن

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
سلام به زیبنی جون و همه دوستان، واالله من به زور خودمو دو شب بستری کردم، اینا میگن دفع پروتیین نداری ...

عزیزجان مگه ادرارتون رو نمیفرستن آزمایش؟؟