2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
نه عزیزم خیالم راحت نیست دقییییقا مثل خودتم اینقدر تو نت سرچ کردم درباره ی بتا خسته شدم دیگه😥😥😥 ...

چی شد مثبت شددددددی😍😍😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻خداروشکر انشاالله که نینی داری

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه تو سونوهای قبلیتون بهتون نگفتن که هايپر هستید احتمال هايپر شدنتون خیلی خیلی کمه یعنی مرکز ما که ...

وای چقدر شرایطتت استرس اور بوده هم موقع مثبت شدن و هم به خاطر کرونا.... خدا کمکت کنه عزیزم در پناه خدا باشی و ممنون که وقت میذاری و جواب میدی

من تو سونو روز فهتم و یازدهم پرسیدم دکتر گفت علائم نداری اما از صبح یکم تخمدان راستم درد میکنه که خفیفه مثل موقع تخمک گذاری. اما بزرکی شکم و دل درد و تهوع و... ندارم

چی شد مثبت شددددددی😍😍😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻خداروشکر انشاالله که نینی داری

بله عزیزم، ممنون😙😙😙 دیروز دوازدهم انتقالم رفتم بتام 162 بود فردا باید تکرارش کنم😶

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام و تبریک دوباره نگران نباش عزیزم خدا حواسش هست. یه سوال شما چقدر بین انتقالتون فاصله بود

مرسی عزیزم، توکل به خدا

همیشه دوماه بود منتها این بار بخاطر کرونا فاصله بیشتر شد آخرین انتقالم بهمن بود

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
دوستان عزیز رویان پنج شنبه این هفته وبینار منافع و مضرات تعیین جنسیت داره، اگر دوست داشتین برید پیجش ...

من پنج شنبه پانکچر هستم. حیف باشه خیلی دوست داشتم شرکت کنم. تو وبینار امکان ذخیره نیست که بعدا گوش کنیم؟

فریبا جون وشادان جون من یه بار دیگم گفتم خواهر من روزه ۱۶ بتاش ۸۰ بود الان پسرش ۵ سالشه خواهشا این ر ...

یعنی خواهرتون هم ای وی اف کردن؟

عزیزم دکترا اصلا مراعات حال ادمو نمیکنن من به مشاور مرکز پیام دادم عددو بهش گفتم بهم تبریک و گفت و میگه مثبتی امروز رفتم پیش متخصص شهرمون اول که فکر طبیعی باردارم باهام عادی رفتار کرد وقتی گفتم ای وی افی هستم کلا نظرش عوض شد و گفت باید هر ۴ روزی تکرار کنی بهش میگم امپولامو برام بنویس میگه واستا حالا تکلیف بارداریت مشخص شه بعد به اونجا میرسیم ☹

یعنی خواهرتون هم ای وی اف کردن؟ عزیزم دکترا اصلا مراعات حال ادمو نمیکنن من به مشاور مرکز پیام دادم ...

اره گلم نگران نباش وقتی میگی ای وی اف دکترا خیلی سخت میگیرن برو با تو دلیت خوش باش اون حتی ازمایش دومشم انجام نداد 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی