2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045868 بازدید | 684487 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فریبا جون وشادان جون من یه بار دیگم گفتم خواهر من روزه ۱۶ بتاش ۸۰ بود الان پسرش ۵ سالشه خواهشا این ر ...

ببخشید ابجیتون.بی بی چکم امتحان کرده بود اون مدت ۱۶روز.منم باید جمعه ک میشه ۱۶همم از بدم

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
تعیین جنسیت بودی درسته؟؟  اجازه میدی اول راهنماییت کنم ؟؟ تعداد تخمکات خوب بوده.اول ببین مشکل ا ...

ممنون از راهنماییت عزیزم... اسپرم مشکلی نداره، دکتر بعد از تخمک کشی هم گفت کیفیت تخمکا خوب بوده، البته بگم ذخیره تخمدانم 12.7هست، آره مرکز رستمی میرم، به نظرت چرا مرکز خصوصی جنینا کم میشن؟ برام سوال شده که گفتین، دفعه پیش هم قبل از تخمک کشی به دکترم گفتم گونال بنویس، گفت گونال چون خارجیه کم شده این داروخانه هاییم که دارن معلوم نیس تاریخشون گذشته باشه یا نه، به نظرت این سری به دکترم بگم گونال بجای سینال برام بنویسه تعداد جنین بیشتری تشکیل میشه؟ من تعیین جنسیت نیستم، جنینا برای تعیین تالاسمی ماژور و سالم بودن pgd میشن، خود مرکز رستمی هم تو برگه راهنمای میکروشون زده تعداد مناسب جنین برای pgd و افزایش شانس موفقیت میکرو 8 عدد هست، اینه که دوباره میخام وارد سیکل شم که یکباره تعداد بیشتری جنین رو pgd کنند، چون 18 میلیون برای pgd دادم، دیگه ندارم که اگه اون 6 تا ماژور بود یا تو ذوب از بین رفت، دوباره وارد سیکل و پرداخت مجدد هزینه pgd شم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
بله عزیزم، ممنون😙😙😙 دیروز دوازدهم انتقالم رفتم بتام 162 بود فردا باید تکرارش کنم😶

بسیار خوب انشأالله که تا آخرش خوب پیش بره😍🙏💗

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

خانوما من چیکار کنم این آمپول خودکاری سینال میزنم راحت ولی هاش ام جی همیشه می خوام بزنم اذیتم می کنه نمی تونمدهمه موادو که با پودر قاطی می کنم با سرنگ بکشم بیرون مجبورم همیشه نصفه نیمه بزنم😢وقتی میزنمم سرم گیج میره😣

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
به امید خدا عزیز شما هم واسه ضخامت انجام میدید یا دلیل دیگه ایی داره؟؟

مرسی عزیزم ضخامت خوب بود بیشتر واسه لانه گزینی  البته الان هیستروکوپی و خراش هم انجام  دادم 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊