2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045859 بازدید | 684486 پست
اخه قلم بدنو اسیدی میکنه چون براگاو هست 

قلم گوسفندم ميشه استفاده کرد عزيزم استخون گوسفند

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم خیالم راحت نیست دقییییقا مثل خودتم اینقدر تو نت سرچ کردم درباره ی بتا خسته شدم دیگه😥😥😥 ...

فریبا جون وشادان جون من یه بار دیگم گفتم خواهر من روزه ۱۶ بتاش ۸۰ بود الان پسرش ۵ سالشه خواهشا این روزارو با استرس خراب نکنید و خوش باشید 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
به شمانگفت اوابوست وقطع کنی یانه؟

عزيزم من انتقال ويتامين هامو قطع کنم؟؟؟

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
فریبا جون وشادان جون من یه بار دیگم گفتم خواهر من روزه ۱۶ بتاش ۸۰ بود الان پسرش ۵ سالشه خواهشا این ر ...

ممنون عزیزممم از دلگرمیت😙😙😙

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
چندمین روزه انتقالی ؟ انشاالله که مثبت میشی ونتیجه میگیری

پنجمين 

انشالله عزيزم 

دوستان اوابوست وقطع کنم یانهههههههه؟چهارشنبه پانکجردارم

دکتر به من گفت تا روز تخمک کشی بخورم

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
منم نمیدونم فک کنم یعنی تخمک یک پارچه نیست وسطش فضای خالی وحباب هست که باعث بی کیفیت شدن تخمک میشه

یعنی مشکل از تخمکه که جنین نمیشه یا اسپرم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏