2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045697 بازدید | 684478 پست
وای عزیزم مبارکت باشه ایشالا سالم و سلامت بغلش کنی خیلیییی خوشحال شدم منم ماه دیگه انتقال دارم دعا ک ...

ممنونم عزیزم، انشاالله انشاالله شما هم مامان میشی به زودی😍😍😘

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
پس راهي نيست جز صبر کردن تا ده روز ديگه  روز چهار انتقالم امروزه  خيليا روزا دير ميگذره& ...

نه گلی واقعا هم سخته

منم همش میگفتم کاش دو هفته خواب میرفتم بعد بیدار میشدم و آزمایش میدادم ولی خواهری باید حسابی صبر کنیم ان شاء الله که مامان شدی 🤲 🤲 🤲 🤲 😍😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا     گلم بالا بودن cd3 نشونه چیه ؟

عزیزم اینو از یه متخصص ایمونولوژی هم بپرسی نمیتونه جواب بده😉😉😉جون باید علائم بالینی در کلینیک و چند تا جواب آزمایش دیگه رو کنار هم بذاره و بعد تفسیر کنه

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣بیچاره خورده تو ذوقش حتما فردا با یک بتای بالا جشن میگیرین جنین بلاست رو هم باید ۱۴ ...

توکل به خدا

نمیدونم ولی مرکزما کلا به همه میگن دو هفته بعد حالا اونجا اکثرا سه روزه انتقال میدن نمیدونم شانس من چرا گیر داده بودن حتما باید بلاست باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ان شاالله شادن جودنم.نه ۳تا کمه.۴قلو میخوام😢😭

وای 4تا خونتون میشه مهدکودک که دخترخوب😅😅😅 هرچی که از خدا میخوای خوب خوبشو بهت بده😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی تبریک میگم، ایشالا دوره بارداریتون آروم و عالی بگذره من پیش چنتا دکتر دیگه رفته بودم و یکسال ...

وای نه اصلا سرسری نمیگیره .تعارف هم با کسی نداره .هر مشکلی باشه قشنگ روز اول بهت میگه .

تو گروهمون بودن بچه هایی که دکتر نصر بهشون دارو داده طبیعی باردار شدن

6 ماه خیلی مراقب خودت باش از نظر سردی و گرمی .اگه قرص لتروزول داده مصرف کن .انشاءالله طبیعی باردار بشی .خدا نکرده نشد برو واسه آی وی اف .کارش هم خیلی عالیه

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
@زینبی_بابا     دوستانننننننن به من گفت رحمت یکم نازکه انگارقبلا سقط داشتی گفتم نه سقط ...

گلم خیلی با غذا تغییر نمیکنه 

دوستان گوجه فرنگی و لوبیا سبز رو امتحان کردن ولی در اصل باید داروها تغییر پیدا کنه، اصلش دارو هست

اگر کم کاری تیروئید نداری میتونی شیر سویا بخوری چون فیتواستروژن داره و به ضخامت کمک میکنه

گلم خیلی با غذا تغییر نمیکنه  دوستان گوجه فرنگی و لوبیا سبز رو امتحان کردن ولی در اصل باید دار ...

زینبی جون ا اس ا رو میتونم تو پری بخورم اشکال نداره

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
عزیزم اینو از یه متخصص ایمونولوژی هم بپرسی نمیتونه جواب بده😉😉😉جون باید علائم بالینی در کلینیک و چ ...

ممنون عزیزم 😊😊

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نه عزیزم زیر جلدی شامل دور ناف و دور بازو هست، دور بازو هم دردی نداره، شاید یه کم بسوزه گلم

عزیزم اونایی که برا تعیین جنسیت میرن هم دور نافی میزنن امپول؟بعد انتقال هم ادامه میدن امپول رو یا فقط قبل از تخمک کشی هست؟

نوشین جان امپول بازوروگفته زیرجلدی بزن؟یادورناف؟

عزیز دلم تا روز یکشنبه همه امپول هارو دور شکم زدم . اما از یکشنبه گفت هاش ام جی رو عضلانی بزن و ستروتاید و اویترول رو تو بازو گفتم دور شکم بزنم یا بارو گفت حتما به بازو بزن

عزیزم اونایی که برا تعیین جنسیت میرن هم دور نافی میزنن امپول؟بعد انتقال هم ادامه میدن امپول رو یا فق ...

بله گلم آمپول دور نافی هم قبل از تخمک کشی دارن، هنوز انتقال ندادم نمی دونم بعدش چطوره عزیزم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
چند روز گذشته از انتقال 

۱۲روز.جنین فریز ۳روزه بوده.ک دوستم بی بی چک روز ۱۰منفی شددلش شکست.نا امید شدرفت ازمایش خون مثبت شد براش.باهم بودیم.ولی من مطمنم منفیه دیگه.براهمون‌میگم از خون نرم دیگه

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
گلم خیلی با غذا تغییر نمیکنه  دوستان گوجه فرنگی و لوبیا سبز رو امتحان کردن ولی در اصل باید دار ...

چراتیرویید کم کاردارم 

تیرویید رواین مشکلم موثربوده؟

خدایابه امیدخودت🌺