2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
اهان شماچندسالته ؟ والا من سنم کم بود ومشکلی نداشتم وگفتن همه چی خوبه دیدی که منفی شدم ...خیلیا بالا ...

واسه تعیین جنسیت میگه سن کمتر باشه تخمکا بیشتر میشه 

من متولد ۷۰ هستم 

باردار شدن حالا مساله جدا از تخمکه

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺

@زینبی_بابا    

دوستانننننننن

به من گفت رحمت یکم نازکه انگارقبلا سقط داشتی

گفتم نه سقط نداشتم

حالا چه عذاهایی برتم خوبه برای ضخامت دیواره؟

این ضخامت رحم همون اندومتره؟

اخه اندومترم توپری پنج ونیم بودمشکلی نداشت

خدایابه امیدخودت🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی اینجا کسی پی آر پی واسه انتقال انجام نداده😭😭😭

عزیزم نفس جون انجام داد همون انتقال هم باردار شد الان پسرش بغلشه خداروشکر 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خانماااااااااا امپول ازادسازی اویترل داده گفته به هربازوبزن  گفته زیرجلدی زیرجلدی بادورناف ف ...

نه عزیزم زیر جلدی شامل دور ناف و دور بازو هست، دور بازو هم دردی نداره، شاید یه کم بسوزه گلم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
آنجل جون بی بی زدی امروز ؟ یا میری آزمایش 

بی بی زدم گلم 

منفی شد

😞

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
مامان شدنت مبارک باشه الهی دوران شیرینی درانتظارت باشه و بارداری خوبی داشته باشی ای خدا یعنی یه روز ...

قربونت، ممنون😍

به امید خدا نوبتت میشه عزیزم مطمئن باش😙😙😙

من لوله هام بستست عزیزم شوهرمم آز اسپرم معمولی داد فقط وضعیتش متوسط بود ولی آزمایش dfi اینارو نداده

والا من 6تا از جنینام مونده بود یکیشو سه روزه گذاشتن بقیشو رشد دادن دو روز بعدش که رفتم گفتن سه تاش از بین رفته دوتاش بلاست شده دیگه واقعا نمیدونم بلاست شده بودن یا نه😶 فکر کنم مورولا میشه چهارروزه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
مررسي عزيزم ايشالله بارداري عالي داشته باشي من ميخواستم اين ماه برم اننقال ولي واقعا انگيزه اش رو ...

عزیزم❤❤❤

انشاالله این دفعه بشه آخرین انتقالتو مامان بشی بقیه جوجه هاتم مثل مامان سبحان طبیعی بیاری😙😙😙

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم خیلی خیلی مبارک باشه..ان شاء الله به سلامتی و دل خوش بغل بگیریشون 😍😍 اومدم تاپیک دنبال پیام ...

خیلی خیلی ممنون ساراجونم😙😙😙 خدا نی نیاتو برات حفظ کنه❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بتات هم واسه دوازده انتقال عالیه.اصلا نگران نباش گلی 

انشاالله که همینطور باشه عزیزم💕

1
5
10
15
20
25
30
35
40