2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
سایز فولیکول معیاری برایه پوچ بودن نیست من دو تا از فولی هام ریز بودن ولی پوچ نبودن ولی به حرف دکترم ...

این پوچ دیگه چیه اخه 😔همه چی رو ریسکه همسرتون سالم بود اسپرماش؟؟

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
عزیزم من فقط ذخیرم خوبه برای کیفیت خوبه برم پیشش؟ شما پیشش رفتی؟ 

من برای مشکل اسپرم همسرم که فهمیدیم طب سوزنی میتونه نتیجه بده رفتیم پیش دکتر انصاری که ایشون هم بهمون گفتن در مورد اسپرم فقط دکتر محبوبی میتونه نتیجه بده و انقدر با وجدان بود که حتی من اصرار کردم که حالا شما امتحان کن شاید جواب بده گفت نه کار من نیست و علافمون نکرد. دکتر انصاری رو یکی از دوستای خواهرشوهرم معرفی کرده بود که خودش ذخیره تخمدانش زیر 1 بود و بهش گفته بودن باید تخمک اهدایی بگیره ولی با لطف خدا و دکتر انصاری الان دوقلوهاش رو داره با تخمک خودش. کارش برای خانم هایی که درگیر مشکل نازایی هستند عالیه به نظرم یه ویزیت برو پیشش اگر تهرانی اگر هم نیستی زنگ بزن تلفنی مشاوره بگیر. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی که خدا دوتا دخملو یه دونه پسر بهت بده چقدرم بتات بالا رفته بوده ولی خیرش در این باشه، انشاالله ...

ان شاالله شادن جودنم.نه ۳تا کمه.۴قلو میخوام😢😭

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)
عزیزم من نمیتونم متاسفانع وارد گروه شم میشه منو ادد کنید 09360638404

اومدی گروه یا نه؟

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)
من انجام دادم عزيزم هزينش 510شد الانم روز پنجم انتقالمم

ممنون گلم از جوابت ... انشاله که بارداری قطعااا 

میشه بگی چرا پی آر پی کردی؟؟ من ضخامتم روی هفت نمیاد تا حالا چندباره کنسل شده سیکل انتقالم🥺🥺 اینبار گفتم پی آر پی کنم

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
اخ ...واقعا میگی.اخه من هنوز امروز ۱۱بودم.فردا میخوام بی بی چک امتحان کنم من ۳روزه بوده جنین۸سلولی گ ...

آنجل جون بی بی زدی امروز ؟ یا میری آزمایش 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نصر میگه تا ۳۲ سالگی واسه تعیین جنسیت خوبه 

اهان شماچندسالته ؟ والا من سنم کم بود ومشکلی نداشتم وگفتن همه چی خوبه دیدی که منفی شدم ...خیلیا بالای ۴۰ سال با اولین انتقال مثبت میشن 

خانماااااااااا

امپول ازادسازی اویترل داده گفته به هربازوبزن 

گفته زیرجلدی

زیرجلدی بادورناف فرق داره دورناف داخل گوشت بوداین میره زیرپوست 

درسته؟؟

زیرپوست بره اذیت نمیکنه؟

خدایابه امیدخودت🌺