2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
اره گلم ۳ روزه بودن ... تحمل کن ۳ روز دیگه رو اصلا سمت بی بی چک نرو .... ان شاالله که شما هم بارداری ...

خدا کنه منم تو اینجور بهت و ناباوری بمونم.دعا کن گلم.عزیزم.الهی ک سالم بیان بغلت

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما عزیزم دعاگو هستم، ان شالله به حق این اعیاد حتما مثبت میشید،،  ولی ای کاش بی بی نمیزاشتید م ...

اره عزیز.سخت و دردناکه.خدا انشالله همینطور دله ماهم شاد کنه.منم انشالله پنجشنبه میرم آزمایش.الهی ک نی نی سالم بیاد بغلتون و سالیان سال زیر سایتون قد بکشه به خوشی

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
اخه تمام بدن کبود میشه که  شما همشو به ناف زدی؟

مال منم کبود میشه، با اینکه هم تو بروشور راهنما هم ۷ود دکتر بهم گفت ۹۰ درجه بزن ولی وقتی بعد یه مدت به دكتر گفتم خیلی کبودم گفت ۴۵ درجه بزن که اینطوری یکم کبودی ها کمتر شدن ولی بازم هستن،،،  تا الان فقط دور ناف زدم ولی چون کم کم شکمم داره بزرگتر میشه و پوستم کشیده تر باید یا به بازو یا به ران پا بزنم

بچه ها من روز دوازدهم انتقالم بتام 162 شده، به نظرتون کم نیست خیلی؟

وااااااااي ببين بهترين خبري بود كه ميتونستم بشنوم اين لحظه

بي نهايت خوشحالم برات

بي نهايت

تو واقعا نتيجه تلاشت رو گرفتي شادن جون

نتيجه نااميد نشدنت

الهي كه به سلامت بغل بگيريشون

خداروهرزار مرتبه شكر

وااااااااي ببين بهترين خبري بود كه ميتونستم بشنوم اين لحظه بي نهايت خوشحالم برات بي نهايت تو واقع ...

یه دنیا ممنون مهربونم😙😙😙

انشاالله مامان شدن خودت رو همینجا واست جشن بگیریم، مطمئن باش حتما حتما نتیجه میگیری یعنی من عمرا همچین روزیو تو ذهنمم تصور نمیکردم ولی شد، برای همه میشه به امید خدا

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اگر بلاست باشه چرا که نه😉😉😉😉

سه روزست شما روز چند رفتي ازمايش

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...

سلام خانوما یه سوال داشتم از وقتی که  ما میریم مرکز برای  تعیین جنسیتت ivfاولین ویزیت تا آخرین بار حدودا چقدر طول میکشه؟چن بار باید از اول تا اخر به اونجا مراجعه کنیم.؟

سلام خانوما یه سوال داشتم از وقتی که  ما میریم مرکز برای  تعیین جنسیتت ivfاولین ویزیت تا آ ...

فک کنم شش ماه

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...