2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684471 پست
اخ ...واقعا میگی.اخه من هنوز امروز ۱۱بودم.فردا میخوام بی بی چک امتحان کنم من ۳روزه بوده جنین۸سلولی گ ...

حتما عزیزم دعاگو هستم، ان شالله به حق این اعیاد حتما مثبت میشید،،  ولی ای کاش بی بی نمیزاشتید من خودمم وسوسه شدم و بعد از منفی شدنش واقعا از نظر روحی داغون شدم الان میگم خداروشکر که تو اون دوروز بین بی بی تا آزمایش از ناراحتی و استرس بلایی سر جنینم نیومده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت عزیزم، ممنون😍😍😍 انشاالله هرروز تاپیک پر از مثبت باشه❤

شادن جون تبرییییییییک....از صمیم قلب خوشحالم و بهت تبریک میگم.چندروز تاپیکو چک نکردم ،الان اومدم صفحات رو دنبال خبر خوش تو میگشتم که خدارو هزاران بار شکر دیدم که مامان شدی....الهی قلب نازنیش سالیانِ سال برات بتپه و به سلامتی بغلش کنی.

اینقدر خوشحالم که دلم میخواد الان بغلت کنم....🙏🙏💃💃💃

خیلی تبریک میگم، ایشالا دوره بارداریتون آروم و عالی بگذره من پیش چنتا دکتر دیگه رفته بودم و یکسال ...

توبیا گروه اونجابیشتر باهم حرف بزنیم منم مثل شما کیست اندومتریوز دارم میخام برم ای وی اف

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
ان شاالله که خوبه عزیزم.برای منم دعاکن خدا حسنا و حلما رو بهم هدیه بده.حاا پسرم شد فرقی نمیکنه.هرچی ...

الهی که خدا دوتا دخملو یه دونه پسر بهت بده

چقدرم بتات بالا رفته بوده ولی خیرش در این باشه، انشاالله به زودی خدا برات جبرانش میکنه😍😍😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اع چ خوب.شوهر منم رو این موضوع خیلی حساسه.همه جا همینجوره؟ما احتمالا بخوایم بریم رویان.اونجام همینجو ...

من هرجایی رو شنیدم اتاق مخصوص داشتن حتما اونجا هم داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم تبریک میگم خیلی برات خوشحال شدم من شما رو یادم بود موقعی که خودم انتقال میدادم شما هم انتقال د ...

آره آرزو جون مامان شدنت رو یادمه😍😍😍

من اینقدر انتقال دادم یه دور با همه ی بچه ها بودم😅😅😅 برام دعا کن خوب پیش بره...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله متاسفانه گفت چون تنبلیت شدیده هایپر میشی احتمال زیاد اما تو هر دو سونو گفت علائم هایپر نداری فعل ...

خدایی نکرده هایپرم بشی فقط دوماه فاصله میفته عزیزم

راستش تا زنگ زد بتامو گفت گفتم پایینه دیگه تو ذوقش خورد دیگه ام باور نمیکنه که خیلی ام بد نیست😅 خدا کنه پس فردا خوب بالا بره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من روز ۱۶انتقالم۵۴۰ بود، نگران نباش خیلی خوبه  ایشالله موقع تکرار بالامیره عزیزم

انشاالله عزیزم، به دکترمم پیام دادم گفت برای امروز خوبه دیگه نمیدونم واسه دلگرمیم گفت یا جدی گفت😶

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شادن جون تبرییییییییک....از صمیم قلب خوشحالم و بهت تبریک میگم.چندروز تاپیکو چک نکردم ،الان اومدم صفح ...

مرسی قربونت برم، انشاالله مامان شدن خودت عزیزم😙😙😙

دعا کن بتام خوب بالا بره جوجم بمونه برام😶

1
5
10
15
20
25
30
35
40