2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
زینبی عزیز خدا قوت؛  من ملاتونین هم گرفتم که شبی یدونه بخورم دکتر هم واسم اسپرین تجویز کرده( ه ...

عزیزم خب آسپرين هم ضد انعقاد حساب میشه، دکترت تجویز کرده ملاتونین رو؟؟ اگر آره حواسش بوده محض احتیاط فقط از دکترت بپرس تا مشکلی پیش نیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن تخمکها ظاهرشون خوب بوده ولی بعضیهاشون یکذره حباب داشتن،  جنین هم شدند و تا ۴ روزگی موندن و ...

مال دوست منم گفتن از ۲۰ تخمک ۸تاش جنین شدن که تا۳روز موند وازبین رفتن وفقط یکیش موند که اونم روز انتقال گفتن ازبین رفته ...جنین شناس گفت حباب داشته 

مال دوست منم گفتن از ۲۰ تخمک ۸تاش جنین شدن که تا۳روز موند وازبین رفتن وفقط یکیش موند که اونم روز انت ...

حباب یعنی چی؟؟ 😞

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
خداروشکر ایشالا بشن دوتا نی نی سالم  نه علت رو نگفته

ممنون عزیزم.انشاله

من نمیدونم این تخمک ها چ بازیه در آوردن،حباب وواکوئل واین حرفها..

من پرسیدم،دکتر گفته یعنی تخمک داره میمیره،مرده به حساب میاد

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
مال دوست منم گفتن از ۲۰ تخمک ۸تاش جنین شدن که تا۳روز موند وازبین رفتن وفقط یکیش موند که اونم روز انت ...

ای بابا،منم دوتاش جنین شد،همون دوروزه فریز کردن،

نکنه مال منم روز انتقال خراب بشن،ای خدا،خودت کمک کن..

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
دوستان کسی پی ار پی کرده اطلاعاتی داره بگه ممنون میشم

سلام

خونتون رو‌میگیرن بعد فرایندی روش انجام میدن و پلاسما رو جدا می کنن داخل رحمتون تزریقش میکنن.فکر می کنم یکی از روش هایی است که میگن خون رسانی به رحم بیشتر میشه و شانس اینکه جنین لانه گزینی کنه بالا میره.

سلام عزیزم. ممنون. من چسبندگی لوله فالوپ یه سمتم داشتم که طبق نظر پزشک با یه لوله هم باید باردار میش ...

من با بداخلاقی اصصلا نمیتونم کنار بیام

دوسدارم دکتر راااحت جوابم بده

البته دکترا بر عکس هستن اینایی که سوادشون بالاست بدخلقن

اینایی که خوش اخلاقن هم سواد ندارن

سلام خونتون رو‌میگیرن بعد فرایندی روش انجام میدن و پلاسما رو جدا می کنن داخل رحمتون تزریقش میکنن.فک ...

درسته عزیزم مرسی 😘روش کلی همینه ولی من تجربه میخواستم کسی که خودش انجام داده😅

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
سلام عزیزم. ممنون. من چسبندگی لوله فالوپ یه سمتم داشتم که طبق نظر پزشک با یه لوله هم باید باردار میش ...

سلام عزيزم

ما هم ناباروري بدون علت داريم.دكتر بهم گفت كساني كه مثل ما مشكلشون اينه تو ميكرو هم خيلي شانس ندارن.شما هم يه همچين چيزي شنيده بوديد؟ البته خدارو شكر براي شما اينجور نبوده

منم نمیدونم فک کنم یعنی تخمک یک پارچه نیست وسطش فضای خالی وحباب هست که باعث بی کیفیت شدن تخمک میشه

😫عجبا

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺