2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
فکر نکنم این مدل رو بشه مقعدی استفاده کرد.

خوب نوشته شياف سيکلوژست پس چجوري بايد استفاده کنم

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت، میدونم یازده سال انتظار خیلیه ولی انشاالله خدا جواب صبوریتو به بهترین شکل بهت بده😙😙😙

ممنونم عزیز دلم.نشالله دامن خودتو سبز کنه و دلتو شاد کنه

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
دوست عزیزم نمیشه که بخاطر dfi بالا دست رو دست بذاریم خود خدا هم میگه از شما حرکت از من برکت ببین د ...

چی بگم والا 

تو نی نی سایت که مال همه پایین اومده مال کسی نیست که پایین نیومده باشه 

حتی مال همسر خودمم از ۳۶شد ۲۷بدون دارو 

پایین میاد اما موقتی میاد پایین ...نوسان داره 

بله قطعا همینطور ما باید تلاش کنیم

منم هنوز قدم تو ای وی ای نذاشتم بخاطر همین برام سخته شروع کنم 

بقیه فاکتورها نرمال هستن میگم شاید یهو طبیعی شد 

خودمم نمیدونم بلاتکلیفم 

یکسال گذشته هنوز هییچ درمان وچکاپی نرفتم 

منم خیلی استرس دارم راستش، یعنی دیروز لک دیدم انگار دنیا خراب شد رو سرم گفتم پریود شدم، تا دیشبم دل ...

ن عزیزم اصلا این فکرا رو نکن منم گاهیی چنان درد پریود میگیرم حس میکنم میخوام پریود شم ...خدا فردا رو بخیر کنه برامون 

همه رو گفت دور ناف عزیز دلم. دعام کن

انشأالله که نتیجه خوب می گیری 🙏🙏

چقدر خوب به من گفت ستروتاید تو بازو بزن ولی منم تو ناف میزنم البته واسه من اسمش اُرگانترونه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
خانما جاي امپول پروژسترون خيلي درذ ميکنه چيکار کنم برا جاشون

عزیزدلم یکی از بچه ها می گفت قبل تزریق آمپول رو تو دستاتون نگه دارین تا یکم گرم بشه. من البته امتحان نکردم. عزیزم از انتقالت چه خبر ؟ اوضاع و احوالت چطوره؟

چی بگم والا  تو نی نی سایت که مال همه پایین اومده مال کسی نیست که پایین نیومده باشه  حتی ...

تو‌ تلاشت رو بکن ، زیر بار iui نرو اصلا

برای میکرو هم حتما یخ بذارید از یکماه قبلش ، دو روز قبل از پانکچر هم حتما باید اسپرم تخلیه بشه. که اسپرم تازه باشه و طولانی مدت تو لوله نمونده باشه. میدونم قانع کردن دکتر سخته ولی اگر قبول کنه تسه انجام بده ، خیلی خوبه

من از دکترای اینجا شنیدم که کیفیت اسپرم وقتی نمونه از ب ی ضه میگیرن بهتره

امیدوارم خدا سورپرایزت کنه و کارت به اینجاها نکشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ذخیره و شرایطتون چطور بود اونموقع؟

ذخیرم ۴/۸ بود عزیزم خودم خداروشکر مشکلی نداشتم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ذخیرم ۴/۸ بود عزیزم خودم خداروشکر مشکلی نداشتم  

مال ما که دیگه تعطیله کر کره رو کشیدن پایین دکه رو ببندن😄

اگه باشه یکی دوتا ته گونی، اونم اگه چیزی توش باشه و شته نخورده باشدش😄

اونی که مونده امید به خداست که گاهی یه تکنیک واسه آدما میزنه

ذخیره من ۱/۲ هستش

الان دیگه مهم نیست ولی اگر از سلامتش مطمئنی بخور یعنی بدونی طرف دستگاه رو تمیز میکنه دوره ایی خودش ...

فدات ممنوووون 😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷