2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
آخه من بخاطر کرونا نمیخوام برم کیلنیک نزریق کنن خودم دورناف می دونم یجورایی ولی رو بازو نمی تونم

بده شوهرت برات تزریق کنه، اورگالوتران که آمپولش آماده اس، راحته

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عیدتون پیشاپیش مبارک دوستانی که مثبت شدن برا ماهم دعا کنید 

من 11 روز قبل پانکچر شدم 11 تخمک داشتم ک 4 تا جنین سه روزه برام تشکیل شد دوتا گرید بی یک گرید آ و یک دوسلولی ک فک نکنم امیدی بهش باشه  4 تا فریز شد

کن سادگی کردم و تو. سیکل ای وی اف جز اسید فولیک هیچی استفاده نکردم بنظر خودم

عزیزم زنگ بزن نوبت بگیر چون نوبت هاش تا سر ماه پر هست

مرسی دوستم😘😘😘 👍👍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مامان ماهکی یه سوال...من تست کرونا گفتن بهم انجام بدم واسه انتقال ولی ندادم...چون دودل بودم توی مرکز ...

ببین تو مرکز ما ۲روزخ جوابش میومد تو حتما ۴یا ۵ روز قبل انتقال تست و بده 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
دوستان رویال ژل فرقی میکنه کی بخوریم

طبیعیش رو ک میگن نیم ساعت قبل از صبحانه و شام

ولی کپسولش رو نمیدونم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دوستان عیدتون پیشاپیش مبارک دوستانی که مثبت شدن برا ماهم دعا کنید  من 11 روز قبل پانکچر ش ...

سلام گلم مگه مشکلت چی بوده؟

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
گوشیم هنگ کرد بنظر خودم باید مکمل استفاده میکردم تا کیفیت تخمکام بهتر میشد بهتون توصیه میکنم مکمل استفاده کنید من دیشب پریود شدم و قرص اووبوست قرص رد کیوتن قرص امگا سه ویتامین ای و سی و دی و اسید فولیک و کلسیم وب کمپلکس برا خودم گرفتم و واسه همسرم فرتیل اید و رد کیوتن و ویتامین ای و سی و دی و اسید فولیک شروع کردم 

خیلی سرچ کردم خیلیا با اووبوست نتیجه گرفتن

توکل بر خدا

کاش گروه تلگرام داشتیم اینجا خ خوبه ولی سخته هی بیام تک تک پیامارو پیدا کنم..کسی نداره منو ببره توگروه؟مث اینجا خانمایی ک ای وی اف انجام دادن باشن

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
سلام دوستان عیدتون پیشاپیش مبارک دوستانی که مثبت شدن برا ماهم دعا کنید  من 11 روز قبل پانکچر ش ...

عزیزم انشالله موفق باشی 

شما کدوم مرکز رفتید؟؟؟ تست کرونا دادید؟

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
حالم بده. از صبح نشستم به گریه کردن. میگم خدایا حکمتتو شکر. من چه گناهی کردم که این مکافات سرم بیاد

اصلا سمت این فکرا نرو... ب درمان فکر کن اما ب چرا و اما و اگر نه... فقط آسیب میبینی... منم تا ماه پیش خیلی از این حسا داشتم شبا تا صب گریه میکردم انگار یه باتلاقیه ک هر چی بیشر دست و پا بزنی بیشتر گیر میکنی.. امیدوار باش، توکل کن، دعا کن. با انرژی مثبت تمام انرژی های خوب رو جذب میکنی و ب آرزوت میرسی

مثبت شدی به مرکز زنگ نزدی تا راهنمایی کنن اصلا کم نکن تا یکشنبه که زنگ بزن بپرس روزی چند تا استفاده ...

زنگ زدم در مورد استراديول چيزي نگفت منم يادم رفت بعدش هرچي زنگ زدم جواب ندادن

خدا بزرگتر از مشكلات من است هنوز به معجزه نياز دارم