2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046030 بازدید | 684497 پست
۹ بود عزیزم الان شده ۸ 😬 مشکل مورفولوژی داشت همسرم ک با دارو درمان شد اصرار خودمونه ک میخوایم میکر ...

کدوم مرکز انجام میدین؟؟؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺

ي نفر زينبي بابا رو تگ کنه 

سلام زينب جان ميگم اسم فاميل دکتر مشايخي رو ميگي هنوز تو رويان هست

@زينبی_بابا

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ي نفر زينبي بابا رو تگ کنه  سلام زينب جان ميگم اسم فاميل دکتر مشايخي رو ميگي هنوز تو رويان هست ...

فکر میکنم مهری مشایخی

بچه های تاپیک گفتن هنوز رویان هستن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دوستان اگه میشه راهنماییم کنید خیلی سر در گمم. من سابقه سقط دارم که طبیعی باردار میشدم 4 بار ک ...

عزیزم 

بنظرمن  حرف رزاقی روگوش کن،منم اهدایی میگیرم ولی سرم گفتن برام دکتررزاقی تجویزبشه بهتره،۵بارانتقال ناموفق داشتم بتام۱میشددفعه۶دکتررزاقی رفتم که گفتن سرم بگیری بهتره باسرم بازبتام۱۷رسید،افت کرد،گفتن جنینت ضعیفه چون شوهرم مشکل داره مورفوش صفرویک هست بادارو،دی افشم ۲۶

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
فکر میکنم مهری مشایخی بچه های تاپیک گفتن هنوز رویان هستن

دستت دردنکنه گلم

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
خانما جاي امپول پروژسترون خيلي درذ ميکنه چيکار کنم برا جاشون

دوتا تویه سرنگ میزنی؟؟؟ اگه آره 

جدا جدا بزن 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

خانما امپول پروژسترون وختي ميزنم خون مياد جاش چيکار کنم ميتونم شياف بزنم 

دوتا تویه سرنگ میزنی؟؟؟ اگه آره  جدا جدا بزن

ن خيلي زدم جاش خون مياد

خانومای که انتقال داشتین ...شمام درد پایین شکم و کمر داشتین؟؟ عین درد پریودی 

من درد دارم 😔

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
خانومای که انتقال داشتین ...شمام درد پایین شکم و کمر داشتین؟؟ عین درد پریودی  من درد دارم 😔

بله عزیزم 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘