2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046095 بازدید | 684498 پست
همسرم دکتر صدیقی بود و برای ما خیلی عالی بود ولی اهل دادن مکمل نیست، فقط ویتامین سی 250 و ویتامین ای ...

ممنون عزیزم❤میگم به نظرت لازمه منم به جز داروهاش که قرصه اسپریژن و کیوتن و فولیک اسیده چیزه دیگه بهش بدم؟یا مثلا خرنوب و داروهای گیاهی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم❤میگم به نظرت لازمه منم به جز داروهاش که قرصه اسپریژن و کیوتن و فولیک اسیده چیزه دیگه بهش ...

نه عزیزم داروی گیاهی که اصلا نده ممکنه تداخل کنه 

بقیه مکمل ها ویتامین ها رو دارن که نوشتم اضافه تر اور دوز میشه😉😉😉

فک نمیکنم باشه اخه جنین رو داخل رحم میزارن چه طور ممکنه خارج رحمی باشه

نمیدونم گفتم شایدبشه.ممکنه جنین قل بخوره بره تولوله فالوپ لانه گزینی کنه

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
خیلی عالی بوده عزیزم منم همین جوری بودن تقریبا

سلام زینبی جون خیلی حالم بده 

میدونم تاپیک جای پرسش وپاسخ مربوط به میکرو هست 

اما دلم میخاست باهات درد دل کنم

منو جاریهام تو یه ساختمون هستیم دیشب شنیدم هردوشون باردار هستن خییییییلللللیییییییی دلم شکسته اینقدر تاصبح بحال خودم گریه کردم که الان چشمام بازنمیشه وعضله قلبم گرفته 

انگار کارد به استخونم رسیده ازشدت غصه😭

خیلی بی قرارم میبینمشون بی اختیار اشکام میریزه توخونه هم تنهایی زار میزنم 

تصمیم گرفتم درمانم رو شروع کنم مشکلمونم که میدونی dfi35

من میگم بیایم تهران اما شوهرم میگه من تو این شرایط تهران نمیام میگه رفتو امد داره سخته جا نداریم 

شیرازم که اصلا هیچی از dfiنمیدونن با ناامیدی هاشون نابودم میکنن

خواهرانه ازت میخام بهم بگی من چیکار کنم 

هنوز هییییچ درمانی شروع نکردم جز ازمایش اسپرم 

حتی خودمم چکاپ نشدم درست جز سونو واژینال

بلاتکلیفم نمیدونم ازجا شروع کنم

گفتم شیراز عکس رنگی ازمایش ندم چون قصدداشتم بیام تهران گفتم دوکارش نکنم 

اما تو عمل برام سخته بیام تهران 

چیکار کنم من؟😔

برات صلوات فرستادم عزیزم ایشالله که چیزی نیست ومامان شدی

ممنون عزیزدلم، انشاالله❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بچه ها من انگار دارم پری میشم امروز رفتم دستشویی دستمال کشیدم ببخشیدا ولی رنگ خون خیلی روشن اوند روش ...

خانوما این پست منو ندیدین؟😢 بعدش یه شیاف گذاشتم سرخود، دوبار رفتم فقط لک کوچولوی قهوه ای خیلی روشن اومد رو دستمال

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
گلم من همهههههه چیز خوردم جز جگر و روغن کنجد  تازه روغن کنجد رو 4_5رور بعد از انتقال فهمیدم به ...

زینب جون دکتر سجادی هیچ دارویی برای همسرم ننوشت ،به نظر شما چی بهش بدم ،این چند وقت خودش فولیک اسید و ویتامین سی میخورد ولی میترسم کم باشه ،جنین شناسی خیلی امیدوارمون نکرد 😢😢

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام زینبی جون خیلی حالم بده  میدونم تاپیک جای پرسش وپاسخ مربوط به میکرو هست  اما دلم می ...

سلام عزیزم منم ۱۰ساعت راه دارم تا تهران ولی بخاطره هدفم میرم و میام و به خدا توکل میکنم ...مطمعنم ی روزی میرسم به تو دلیم😍

من خودم تنبلی تخمدان داشتم البته خیلی کم ،مشکل از همسرم بود ، ۶ سال اقدام بودم یعنی از اول ازدواج😥 ...

شما رویان رفتی چجوره؟راصی هستی؟مشکل از شما بوده یا همسرت؟دکترتون کیه؟

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)

@زینبی بابا 

سلام وقت بخیر خوبید من امروز ۱۴ انتقالمه ولی هیچ علایمی ندارم خیلی ناامیدم 😔دوستانی که مثبت شدن لاقل درد سینع رو داشتن اما من سینه هام تکون نخورده فقط همون درد کمر رو دارم که اونم براامپولاس

سلام زینبی جون خیلی حالم بده  میدونم تاپیک جای پرسش وپاسخ مربوط به میکرو هست  اما دلم می ...

عزیزم الهی بگردم😔😔😔خیلی سخته واقعا ....ولی باید همسرت راضی کنی بیای تهران ...دو سه ماهی قبلش باید زمان بزاری برا مصرفه مکمل ....پس زودتر شروع کن عزیزم ...‌ایشالا به حقه عید غدیر از امیرالمومنین عیدی بگیری و زود زود مامان شی❤

ذخیره ات که عالیه عزیزم طبق رفرنس ها، نظر من که ارزشی نداره هورمون مردانه هم فقط تو آزمایش میشه فهم ...

زینبی جوون این ذخیره ک وقتی خوب باشه رو چی تاثیر میذاره؟مثلا کیفیت یا تعداد تخمک ها ؟یا چی؟

بعدش دوست مهربونم ضخامت اندومتر روز دهم سیکل توی برگه هیستروسونوگرافی نوشته بود هرلایه 2/5my 

بنظرشما خیلی کم نیست؟چیکارش کنم ؟ببخشید ایقد سوال پرسیدم