2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
رفتی پیش نصر ؟ من اینجا بچه ها گفتن تست کرونا میگیرن زنگ زدم پرسیدم گفتن یه آزمایش خونه که من اونو ق ...

رفتم دارو داد 

به من نگفتن تست بده چون قبلا داده بودم اما دوستان قبل پانکچر انگار تست دادن همه 

دارو به شما چیا داد ؟ ویتامین داد به شما و همسرتون؟؟ 

تعیین جنسیت هستین؟؟ 

چند تا فولیکول داشتین ؟؟

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اشتباه نشده ابن سینا ازمایشگاهش خ دقیقه ...من ابن سینا میرم دکتر  اراسته به همسرم قرص اسپریژ ...

این همه تغییر واقعا شوک کنندست 

تعیین جنسیت هم دارید؟ ذخیره خودتون خوبه؟

به خاطره تعیین جنسبت از اول رفتم اصلا نمیدونستم مشکلی هست ....ذخیرم ۸ ...خوبه خداروشکر خودم هیچ مشکلی ندارم ...ولی دکتر گف چون اسپرمه همسرت ضعیفه تعیین جنسیت فقط پنج درصد امکان مثبت شدن داره

بله گلم مثبت شد خداروشكر

مبارکت باشه خانم انشالله به سلامتی بغلش بگیری 

یکم از شرایطت برامون بگو‌عزیزم لطفا 

ذخیرت و تعداد جنینات 

رژیم و غذایی و مکمل ها 

به خاطره تعیین جنسبت از اول رفتم اصلا نمیدونستم مشکلی هست ....ذخیرم ۸ ...خوبه خداروشکر خودم هیچ مشکل ...

شغل شوهرتون چیه اخه میگن بعضی جوشکاری ها رویه تسپرم تاثیر میزاره

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
به خاطره تعیین جنسبت از اول رفتم اصلا نمیدونستم مشکلی هست ....ذخیرم ۸ ...خوبه خداروشکر خودم هیچ مشکل ...

😐عجبا 

با دارو بهتر نمیشن مگه؟؟؟ ذخیرت که خیلی خوبه

مرسی عزیزززززم😘❤، من تهران نیستم هیچ کدوم از دکترارو نمیشناسم.ولی شما و پروانه از مشایخی راضی بودید ...

عزیزم زنگ بزن نوبت بگیر چون نوبت هاش تا سر ماه پر هست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام خانوما خوبید من باید داروهامو از امروز شروع کنم برای تخمک کشی بهم سه تا آمپول مختلف داده همشون ...

سلام عزیزم، منم داروهام دقیقا همینا بود، هاش ام جی و سینال اف رو دور ناف می زدم، اورگالوتران رو می دادم برام تو بازو تزریق کنند

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست