2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
رفتم دارو داد  به من نگفتن تست بده چون قبلا داده بودم اما دوستان قبل پانکچر انگار تست دادن همه ...

به من قبلا دارو داده بود باید پریود شدم مصرف کنم هنوز نرفتم سونو که بدونم چندتا فولیکول دارم تعیین جنسیت نداریم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
مرسي عزيز دلم يه فيبروم بزرگ داشتم دكترا همه ميگفتن چون بزرگه چسبنده بايد رحمت تخليه بشه همه دنيا رو ...

ممنونم عزیزم خوشحال شدم براتون واقعا انشالله به سلامتی نی نی بیاد 

🌺🌺🌺

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای چه قد خووووب ....میکرو کردید؟؟؟دکترت کیه؟کدوم مرکز میری؟؟؟

ن هنوز ی بار پانکچر شدم ک تخمکام بی کیفیت بود ی دونه جنین فریز دارم دوباره دارم شروع میکنم جنین فریز میکنم یهو باهم انتقال میدم_دکترم اشرف معینی مطب خودش تحت نظرم اما کارای میکرو رو ارش تو تهرانپارس انجام میدم

سلام عزیزم، منم داروهام دقیقا همینا بود، هاش ام جی و سینال اف رو دور ناف می زدم، اورگالوتران رو می د ...

آخه من بخاطر کرونا نمیخوام برم کیلنیک نزریق کنن خودم دورناف می دونم یجورایی ولی رو بازو نمی تونم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
ن هنوز ی بار پانکچر شدم ک تخمکام بی کیفیت بود ی دونه جنین فریز دارم دوباره دارم شروع میکنم جنین فریز ...

اهان ...کار خوبی میکنی ایشالا یه عاالمه نینی تپل داشته باشی ‌....خیلی امیدوارم کردی ازت ممنونم❤❤❤

خ دو دلم ....ولی میخوام با توکل به خدا ادامه بدم ...به هر حال پنج درصد هم یه درصدیه دیگه ‌..... ...

ناامید نشو عزیزم ادامه بده حتما 

پیش نصر میری ؟

بچه ها سلام

میشه به من مشورت بدین.

من توی سیکل انتقال بودم دوماه پیش که کیست 4سانتی دراوردم و سیکل کنسل شد و ماه پیش ناچارا قرص hd خوردم و تموم شد رفتم پیش دکتر امروز برای ویزیت که گفت کیست کوچیک شده و از امشب استرادیول بخور تا بری توی سیکل جدید انتقال.

حالا من نمیدونم چیکار کنم...بخورم یانه؟؟ هیچ تقویتی نداد...هیچ دارویی قبلش نداده..نه کیوتن خوردم نه چیز دیگه ایی ...یهو دارم میرم توی سیکل انتقال..به نظرتون برم؟ یا دست نگه دارم ماه دیگه برم؟ دکتر گفت دست دست کردن فایده نداره...از طرفی دوست دارم یه دوره دیگه ld بخورم که کامل کیست پاک شه...

ولی دکتر مخالف بود.

توروخدا بهم مشورت بدین

به من قبلا دارو داده بود باید پریود شدم مصرف کنم هنوز نرفتم سونو که بدونم چندتا فولیکول دارم تعیین ج ...

میترسم دارو مصرف منم کرونا بگیرم 😓

جالبه به کسی نگفته تست  بدین واسه پانکچر 

دوستان كسي ميدونه من استراديول بايد قطع كنم يا ادامه بدم 

عزیزم به هیچ وجه قطع نکن. دکتر یه دونه یه دونه برات کم میکنه تا قطع بشه. برای من انقدر حساس بود که بعد از هر بار کم کردن دوز به لکه بینی میفتادم.

بچه ها سلام میشه به من مشورت بدین. من توی سیکل انتقال بودم دوماه پیش که کیست 4سانتی دراوردم و سیکل ...

منم کیست دارم ۲ سانت 

دارو نداد گفت خودش میره 

از ماه بعدش داروهاتو بخور بیا