2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست
اگه از ۳۶ ساعت بگزره تخمک ازاد میشه؟

بله عزیزم آزاد میشه 

سر وقت باید بیمارستان باشی و اینکه دکتر هم سر وقت باید پانکچر رو شروع کنه زمان خیلی مهمه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی لیانا جان که لطف کردی راهنمایی کردی. از امشب شبی ۳ تا سفیده تخم مرغ با یک لیوان دوغ و نمک بخورم ...

خواهش میکنم عزیزم 

بله خوبه نمک رو فقط نمیدونم از زینب جون حتما بپرس 

فیله مرغ هم زیاد بخور 

انشاالله جنین های عالی تشکیل بشن و با اولین انتقال مامان بشی 😍😍

البته یه دختر ملوس فکر کنم دختر میخواستی 💓💓 انشاالله هر چی خیره 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
این گزارش سنویه منه که ۱۵ تا فولی داشتم هایپرم شدم اما از دکتر خودمو دو دکتر دیگه پرسیدم هیچ جواب قا ...

احتمالا تخمک ها قابل اینجکشن نبودن و کیفیت خوبی نداشتن. منم بار اول تخمک کشیم 14 تا تخمک داشتم 9تاش قابل اینجکشن بود (تزریق اسپرم در روش میکرو). 6تا جنین شد, نهایتا از همه اینا فقط یه دونه بلاست موند که اونم کیفیت بالایی نداشت. واسه همینم الان خودمو بستم به تقویت و پرهیز و آب خوردن و پیاده روی و ماساژ و بادکش. سه ماه کامل که شد بعد میرم دنبال تخمک کشی. بعد چیزی که هست این انتقاله که دکتر خیلی باید مهارت داشته باشه. ازین قضیه باید مطمئن باشی. دکتر تازه کاری نباشه

بله عزیزم آزاد میشه  سر وقت باید بیمارستان باشی و اینکه دکتر هم سر وقت باید پانکچر رو شروع کنه ...

وایی حدا لعنتش کنه من باید ساعت ۹ عمل میشدم دکترم زنگ زد گفت نیم ساعت دیر میام هی زیر دلم تیر میکشید مثل قبلنا که تخمک ازاد میشد بعد بهشون گفتم گفت نه نگران نباش شایدم تخمکام ازاد شده الکی میگه پوچن 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
توروخدابارداری دعا کن برام  نمیدونی باهمین حرفت چقدرانرژی گرفتم🌹🌹🌹🌹

سلام عزیزم ان شاءالله به سلامتی

نگران نباش منم همین کارما استفاده کردم تو سونو گفت پنج تا فولی ولی روز پانکچر نه تا تخمک ازم گرفتن منم ذخیرم کمتر شما بود تازه نگران نباش اصلا استرس هم نگیر

خدایا شکرت
به سلامتی منم میرم  برای  انتقال سوم ولی هیسترو تشخیصی  و خراش انجام دادم شما چی ؟&nb ...

بسلامتی عزیزم تنشالله اینبار مثبت شیم ...منم اینبار خراش انجام دادم و بلاست جنین ..

دو دفعم قبلا مثبت شد ولی سقط شد

ببینیم خدا این برام برامون چی میخواد ...انشالله که خوب میخواد 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
وایی حدا لعنتش کنه من باید ساعت ۹ عمل میشدم دکترم زنگ زد گفت نیم ساعت دیر میام هی زیر دلم تیر میکشید ...

بله امکانش هست 

به من گفتن ۸ مرکز باش من ۷ اونجا بودم به منشی گفتم بزن به دکتر بگو ۸ باید اینجا باشه من تخمکام آزاد نشن انقدر استرس داشتم و عصبی بودم که منشیه زنگ زد چون خیلیا تو این تایپیک این بلا سرشون اومده 

بعضی دکترا خیلی بیفکرن 

اره داره عزیزم من برای شما پرسیدم گفت فعلا دارم  

اره ممنون زنگ زدم گفت دارم زنگ زدم داروخانه بهارگفت داروی کارماروپس نمیگیرم 

چرامن اونجاپیامتوندیدم که نخرم😭😭😭الان موندم چه کنم

خدایابه امیدخودت🌺
اره ممنون زنگ زدم گفت دارم زنگ زدم داروخانه بهارگفت داروی کارماروپس نمیگیرم  چرتمن اونجاپیامتو ...

توکل به خدا کن همون داروهاتو که گرفتی تزریق کن

خانوما خواهش میکنم جواب منم بدین

من تو سیکل آی یو آی هستم پریروز تو سونو سه تا فولی داشتم ۱۳و۲۱و۲۲ دیروز صبح ساعت ۸ اچ سی جی زدم ولی از همون لحظه ی تزریق ترشحاتم زیاد شد به نظرتون قبل اینکه آمپولو بزنم ممکنه تخمکام آزاد شده باشن؟اخه امروز آی یو آی کردم دکترمم سونو نکرد ببینه آزاد شدن یا نه اگه ۳۶ ساعت بعد آمپول آزاد میشن هنوز ۳۴ ساعت گذشته 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن