2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045783 بازدید | 684484 پست
ممنونم عزیزم.شماهم ای وی اف کردید؟

ای وی اف نکردم. میکرو (icsi) کردیم چون تمام فاکتورا اسپرم خیلی خیلی پایین بود. جنین تشکیل شد انتقال ندادم. فرق این دوتا این هست ک اولی اسپرم و تخمک کنار هم قرار میگیره تا لقلح صورت بگیره ولی دومی چون تحرک اسپرم پایینه و نمیتونه سمت تخمک بره داخل آزمایشگاه اسپرم رو داخل تخمک تزریق میکنن

شما حتما نتیجه میگیری چون خداروشکر مورفولوژی، تحرک خوبه.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خب خدا  رو شکر اوضاعت خراب نیست  عزیزم حسابی میوه و سبزیجات تازه مصرف کن و پیاده روی و مص ...

قربونت عزیزم. آره روزی دو لیتر و گاهی سه لیتر آب میخورم و کلی مکمل و پیاده روی و ماساژ و گاهی تمرینات یوگا که باید منظمش کنم هرروز انجام بدم. دعام کن عزیزم منم خلاص شم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله گلم احتمالش زیاده همون ایمنی باشه و اینکه pgs *ممکنه* به جنین آسیب بزنه، چه جوری؟ ممکنه احتمال ل ...

عزیزدلم ازت ممنونم وقت گذاشتی و بهم پاسخ دادی.

حتما تحقیق میکنم ولی نمی دونم چجوری باید این کار رو انجام بدم چون من قراره تو بیمارستان آبان پانکچر بشم اونجا هم یه تعداد جنین شناس داره از خود اونا که بپرسم می گن به جنین آسیب نمیزنه از جای دیگه هم نمیدونم چجوری ارتباط بگیرم.

روز چندم سیکل هستی؟؟  گلم میدونی تا حالا خیلی پیش اومده روز پانکچر تعداد بیشتری تخمک گرفتن؟؟ چ ...

روز۷پریم

نمیدونم سیکلمو کنسل کنم یابرم داروخونه داروبگیرم براادامه 

نشستم جلوی مطب گیج ومنگم

میگه به خاطرداروهاست که تاثیرنداشته وکیفیت ندارن

خدایابه امیدخودت🌺
‏این لینک را دنبال کنید تا به گروه من در WhatsApp ملحق شوید: https://chat.whatsapp.com/HDk0kjCvpSE5 ...

باتجربه ها بیان تو گروه ما تا ما هم بتونیم از تجربیات ناباروریشون استفاده کنیم

آرزومه مامان بشم میشه از ته دلت  برام صلوات بفرستی؟😭😭😭
عزیزدلم به سلامتی ایشالا خبرای خوش بدی

مرسی عزیزم ایشالا توکل به خدا و دعا شما دوستان 

من که دیگه  همه  تلاشم رو کردم دیگه  ببینیم😊

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊

خانما کمک کنيد من فردا انتقال جنين دارم ميخام برا ظهر انتقالم اب قلم سوپ کنم بخورم مشکلي نداره؟

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...