2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
کجا عزیزم فایده نداشته؟ هم طب سنتی هم طب سوزنی؟

آره گلم واسه من طب سنتی فایده نداشته، برای چند تا دوستان دیگه هم بی فایده بوده گلی 

ثمین جون آخرین نمونه هست که با کلی امید و آرزو از رشت اومد تهران 10 جلسه تمام رفت طب سوزنی ولی هیچی 

بله همین روز که نسخه نوشت سونو کرد روز اول پذیرش هم یه بار سونو کرده بود که گفت برو سوم پریود بیا ...

عزیزم پس بهتره دکترت رو عوض کنی، حالا تقریبا دستم اومده چیا رو انجام دادی، گفتی عکس رنگی هم ننداخته بودی؟؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دلم دوست گل، اینایی که مجوز وزارت بهداشت ندارن همگی کلاهبردارن والسلام من الان اون جوری که از ...

زینب جون دکتر محیطی پزشک خوبیه ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
هیچی عزیزم. سکوت محض. گفت کیست هموراژیک تو تخمدان راستت هست. این ماه کاریت نداریم تا کیست از بین بره ...

خب خدا  رو شکر اوضاعت خراب نیست 

عزیزم حسابی میوه و سبزیجات تازه مصرف کن و پیاده روی و مصرف مایعات، اینا عالی بدن رو از رادیکال های آزاد پاکسازی میکنن، اگر ذخیره کم داری اوابووست هم عالیه، ان شاء الله کلی تخمک و جنین تپل برات ساخته بشه😍😍😍😍

مطمعن باش میشه فقط صبوری میخواد.من یازده ساله ازدواج کردم.پنج ساله کاملا تو دکتر و بیمارستانام

انشالله که میری سونو و چند ماه دیگه نی نی صحیح و سالم میاد بغلت ! دیگه وقتی با این همه زحمت الان خدا بهت داده حتما میخواد نگهدارش باشه ❤❤❤😍

منم ۴ ساله دارم میرم دکتر دیگه خسته شدم ! الان بچم باید ۳ سالش میشد🤦‍♀️

متاسفانه هرچی پیش میریم ایرادات بیشتری پیدا میشه و کارم سخت تر میشه

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
واللا. کربوهیدراتو خیلی کم کردم نون و برنج اصلا نمیخورم. هیچ چیز شیرین غیر از دو سه تا میوه در طول ر ...

گلم رژیم بدون کلسترول یعنی مثلا گوشت بدون هیچ چربی، یا عدم مصرف تخم مرغ یا مصرف نکردن میگو

در کل یعنی چربی حیوانی نباشه 

چون کلسترول زیادیش بده ولی در حد کم از پیش سازهای هورمون های جنسی هست و اگر حذف بشه و فقط مثلا روغن گیاهی باشه اون وقت بدن دچار مشکل یائسگی زود رس میشه، یعنی گاهی روغن حیوانی هم لازمه 

یعنی همه مواد غذایی برای بدن لازمه ولی در حد تعادل نه کم نه زیاد

عزیزم قبلا بابت لاپارسکوپی ازتون سوال کردم جواب دادید . میشه دوبار یه راهنمایی کنید ؟ ❤ من که یه ل ...

به من گفته بود دو ماه اما شرايطم با شما فرق داشت گلم 

خدا بزرگتر از مشكلات من است هنوز به معجزه نياز دارم
منم😔 ولی احساس میکنم تو خوابمم نمیبینم چه برسه به واقعیت😥😥😥

منم همینطوری شدم

دیگه به جایی رسیدم که دیگه میگم واقعا مادر شدن من نشدنی یا اینکه میگم حتما خدا نمیخواد بهم بده 😔😔😔

سلام.من تازه ازمایشم مثبت شده.بعد 11 سال و 4 تا انتقال زنگ زدم دکتر گفت دو هفته دیگه بیا سونو اول ...

عزیزم دکتر به من گفت سی تا سی و پنج روز بعد از انتقال بیا برای سونو. بازم شما از دکتر خودت بپرس 

به من گفته بود دو ماه اما شرايطم با شما فرق داشت گلم 

دوشنبه دکترم از تهران میاد ، تا اون موقع صبر میکنم ببینم چی میگه 🤭🙃

بازم مرسی جواب دادید ، ممنونم ❤❤❤

شادن جون تو آزمایش ایمنی انعقادی دادی؟ من بار اول که منفی شدم دکترم به زور خودم ۸ تا فاکتور نوشت کل ...

نه عزیزم ندادم آخه سریای قبل جنینام بلاست نمیشدن یعنی تا مورولا خوب رشد میکردن به بلاست نمیرسیدنو ضعیف میشدن بخاطر همین دکترم گفت از جنینامه، حالا این بار دوتاش بلاست شده بود

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...