2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045783 بازدید | 684484 پست
عزیزم با شرایط مشابه من و شما جنین خودشون رو باردار شدن میدونم ک این یه تصمیم شخصیه و فقط ب شما و ...

فدات بشم ممنون از دلسوزیت و دل مهربونت

حقیقتش اینه که ما غیر از خدا کسی رو نداریم و حتی بقول دوستمون گاهی همسرهامونم با وجود مشکل برای خودشونم، طبق سنتهای کهنه ای که داریم بازم احساس میکنن یه سرو گردن محق!! ترن تو این قضیه و حتی گاهی تو خلوت خودشونم تنهامون میذارن.

اینجا فقط جائیه که خود خداست که تنها هست تا دستمونو بگیره.

من بهش ایمان دارم و خودمو زندگیمو بهش سپردم و قبلا بازم دیدم چطور تو تنگنای محدودیت ما آدما، چطور دستش برای کمک ظاهر شده.

قبولش دارم و هرچی برام رقم بزنه رو به آغوش میگیرم

اما میدونم خداست و کار براش نشد نداره پس با نگاه ذوق و امید بهش نگاه میکنم.

و ازش برای همه مون میخوام جای این اشک های نگران رو با اشک های شوق و شکر عوض کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من تقریبا دارم شدیدترین پروتکل غذایی-بهداشتی رو رعایت می کنم. در عین حال باید این وضعیتو درست ...

منظورت از درست كردن وضعيت چيه؟

آزمايش هورموني داديد؟

ذخيره تخمك و پرولاكتين و ...

منظورت از درست كردن وضعيت چيه؟ آزمايش هورموني داديد؟ ذخيره تخمك و پرولاكتين و ...

ذخیرم نه دهم. ال اچ و اف اس اچ هم نرمال بود. پرولاکتین هم بد نبود. منظورم نرمال شدن سایز تخمدان و میزان و خونریزیه. 

فدات بشم ممنون از دلسوزیت و دل مهربونت حقیقتش اینه که ما غیر از خدا کسی رو نداریم و حتی بقول دوستمو ...

عزیزم چ بیان زیبایی داری لذت بردم😍💋❤

پیامایی ک درمورد شروع سیکل جدیدتون هست رو تازه دیدم

انشالله خیر باشه براتون👶👶❤❤ و این بارسریع نتیجه بگیرید با شرحی ک از میکرو قبلی دادید قطعا کوتاهی از دکترتون بوده

خوش خبر باشی🌹👶

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

زینب جان در مورد لیزر اکیوپانکچر و امبدینگ توی تاپیکایی که میدونی فعالن میپرسی؟ کار دکتر طب سوزنی هست ظاهرا. من ویدیوهای دکتر انصاری رو تو آپارات دیدم که انجام میده. میخوام حداقل با یه نفر ک این کارا رو انجام داده صحبت کنم @زینبی_بابا

متاسفانه همونطوره که شما میگید و انگار حساسیت براشون معنا نداره متاسفانه. پیشرفت دانشمندان مولکولی ی ...

دكتر عارفي هم دكتر خوبيه عزيزم. ايشالله بهترين روش رو برات بكار مي گيره و نتيجه مثبت ميگيري.

به خاطره مشكل همسرتون هم نگران نباشيد اكثر كسايي كه تو ميكرو نتيجه گرفتن مشكل از اسپرم همسرشون بوده.

من كلا عادت دارم به بعدش فكر نكنم اينكه از الان بخوام به اهدايي فكر كنم كاره درستي نيست. آدما تو شرايطه مختلف نگاهشون به زندگي عوض ميشه.