2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045699 بازدید | 684478 پست
سلام ممنونم الهی آمین. خدا شادی رو قسمت قلب همه مون کنه پارسال ابن سینا رفتم و وقت مشاوره پذیرش دکت ...

خيلي ناراحت شدم .واقعا براي آدمهايي مثل ما كه ذخيره تخمدانمون خيلي نيست بايد بهترين دارو و بهترين روش انتخاب بشه .متاسفانه بعضي دكتر ها با وجدان نيستن و كاسبي ميكنن.

الان قراره پيش كدوم دكتر بريد؟

دكتر نصر به مكمل ها اعتقادي نداره ولي دكتر پاكروش خيلي تاكيد داره به خوردن اووبوست و رويال ژل و امگا 3 و Q10

فكر ميكنم براي سن ما ممكنه كيفيت تخمك پايين باشه. شما هم استفاده كنيد ضرر نداره.

همسرتون مشكل دارن؟

زینب جان برای رفع کوچیکی تخمدان و کوتاهی پریود اطلاعی داری؟ @زینبی_بابا    

سلام عزیزم 

گلم فقط میدونم باید بری پیش دکتر زنان چون ممکنه نشانه یائسگی زود رس باشه و اگر زود اقدام بشه میتونن جلوی این روند رو بگیرن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای عزیزم من همسرم ازواسپرمه چند ماه پیش نمونه برداری بیضه کردن بیضه سمت چپ هیچی بیضه سمت را ...

شوهرم منم با تسه گفتن تو بیضه اسپرم هست ومیکرو کنید لابد امکان داره که بهمون گفتن بامیکرومیشه

یا رب العالمین
سلام بچه ها. کسی تا حالا درمان تخمدان کوچیک شده و پریود کوتاه شده کرده؟ ممنون میشم جواب بدین. دکتر ر ...

اگر منظورتون اينه كه ذخيره تخمدان پايين اومده و از نشانه هاش كوتاه شدن پريود و كوچك شدن تخمدان هست كه بايد بگم كاريش نميشه كرد و ذخيره تحت هيچ شرايطي زياد نميشه. ولي با تغيير سبك زندگي ميشه مانع از پيشرفت سريعش شد.

ورزش كردن خوردن ميوه و سبزيجات تازه . نخوردن غذاهايي كه مواد نگه دارنده دارن مثل كنسرو و سوسيس و كالباس.

خوردن ماهي هاي چرب و تخم مرغ محلي و آووكادو

خيلي ناراحت شدم .واقعا براي آدمهايي مثل ما كه ذخيره تخمدانمون خيلي نيست بايد بهترين دارو و بهترين رو ...

متاسفانه همونطوره که شما میگید و انگار حساسیت براشون معنا نداره متاسفانه. پیشرفت دانشمندان مولکولی یه باب رو واسه  دکترای زنان زایمان نازایی باز کرده که احساس کنن سیل پول اینبار بسمت اوناست که سرازیر شده و نباید از این فرصت غافل بشن، خدا بدادشون برسه به جوابگوئی برای فردای خودشون.

من دوره جدید رو از مطب دکتر عارفی شروع کردم. و اشتباه کردم که ماجرای سال قبل رو بهش گفتم. اما در هرحال الان دو مکمل کیوتن و وومن ا دی بمن داده و تزریق سینافکت ۴۰ واحد روزانه تا روز قبل پریود که معاینه دوممه شروع کرده. تا ببینه و احتمالا داروهای سیکل رو شروع کنه. ولی میگه بخاطر سن به اهدا فکر کن. تخمک از ۴۰ به بالا حتی اگه باشه ممکنه اختلال داشته باشه.

ضمنا بله همسرم هم مشکل داره و تنها ۲٪ اسپرم فعال داره

پناه بر خود خدا ببینم چه چیزی برامون رقم خورده.

خانما میشه اگه اطلاعاتی دارین به من کمک کنید🙏🙏🙏

من از روز سوم سینال میزدم تا پنج روز امروز رفتم سونو نگفت چند تا فولیکول داری دوباره سینال داد وhmgتا 5 روز و ستروتاید که ازفردا بزنم تا 4روزدوباره یکشنبه برم سونو ولی من ستروتاید حواسم نبود از امروز زدم 😭😭

حالا چیکارکنم 

اصلا ستروتاید برا چیه؟؟ 

به شوهر من آندرو فرتی داده و د۳ و یه آمپول که دقیقا یادم نمیاد اسمشو

ممنون عزیزم

این داروها رو دو سه ماه قبل شروع سیکل داد؟

سیکل قبلیتون یا جدید؟ میخام بدونم نتیجه اش خوب بوده

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم  گلم فقط میدونم باید بری پیش دکتر زنان چون ممکنه نشانه یائسگی زود رس باشه و اگر زود ...

زینبی جان اینا نسخه های پارسال دکتر تو ابن سینا بود واسه پانکچر

سلام حقیقتش نمیتونم با خلقیات یه نسل ناشناخته کنار بیام چون بنظر من ژن یه حافظه نسلی رو همراه داره ...

عزیزم

با شرایط مشابه من و شما جنین خودشون رو باردار شدن

میدونم ک این یه تصمیم شخصیه و فقط ب شما و همسرت مربوط میشه ک چ راه درمانی رو ادامه بدی

ولی دلم میخاد ناامید نباشی و منتظر معجزه باشی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم  گلم فقط میدونم باید بری پیش دکتر زنان چون ممکنه نشانه یائسگی زود رس باشه و اگر زود ...

عزیزم دکتر زنان تو شیراز دلسوز نیستن. خودش سونو کرد دید. من اگه زبان بلد نبودم نمی فهمیدم. خودم رفتم تست کامل خون دادم  LH و FSH نرماله. تستای دیگمم روزای بعد آماده میشن. ویتامین دیمم پایین بود با وجود روزی یه دونه 1000 خوردن. منم یه 50,000 خوردم. خودم شدم دکتر خودم ولی برای مصرف داروی گیاهی هورمونی مثل ویتاگنوس که ظاهرا خوب جواب میده میخوام طبق دستور مصرف کنم نه هرجوری. واسه همین موندم چیکار کنم

اگر منظورتون اينه كه ذخيره تخمدان پايين اومده و از نشانه هاش كوتاه شدن پريود و كوچك شدن تخمدان ...

عزیزم من تقریبا دارم شدیدترین پروتکل غذایی-بهداشتی رو رعایت می کنم. در عین حال باید این وضعیتو درست کنم. لیزر اکیوپانکچر و امبدینگ انگار یه تکنیک برای همین هست ولی نمیدونم هنوز تو شیرازم انجام میدن یا نه

کوتاه شدن منظورتون روزهای خونریزی هست یا فاصله بین پریودها؟

هر دو ميتونه باشه هم كم شدن تعداد روزهاي پريود و كوتاه شدن سيكل.مثلا اگر قبلا دوره 28 روزه بوده الان 23 روزه شده هم نشانه تخمك گذاري زود هنگامه كه نشانه كاهش ذخيره تخمك هست.

ولي در كل همه اينها براي همه نشانه كاهش ذخيره تخمك نيست.بايد بررسي هورموني بشه