سلام ممنونم الهی آمین. خدا شادی رو قسمت قلب همه مون کنه
پارسال ابن سینا رفتم و وقت مشاوره پذیرش دکتر سهیلا انصاری که مدیر فنی اونجاس مثل املاکیا سفارش داده بود مریض رو بفرستین واسه من. در حالیکه من بخاطر دکتر دیگه ای رفته بودم. بهرحال تجارتخونه شده دیگه.
تخصصش رو نمیدونم واقعا چطوره ولی اشرافش به اوضاع بیمار بنظر من افتضاحه. بهم گفت فلان دارو رو قطع کن در حالیکه اصلا برام تجویزش نکرده بود. حتی یک دقیقه ام حاضر نیست چهره به چهره با مراجعش حرف بزنه انگار روزه سکوت گرفته مثه مجسمه خشک. باخودم گفتم لابد از شدت اطمینان بخودشه.
اما بعد پانکچر وقتی رفتم واسه توضیح تا دلیلش رو بپرسم خیلی بی خیال گفت برو طبیعی اقدام کن. از عصبانیت دیگه چیزی نمیتونستم بگم. یعنی واقعا انسان هم نیستن که شعور و عاطفه داره؟ واقعا نمیدونست همسرم باروری طبیعی نداره. هیچ توضیحی ام نداد. برخورد باهاش برام خیلی منفی بود.
ذخیره ام ۱/۱ هست. ولی بعد پانکچر گفتن هیچ تخمکی دریافت نشد نمیدونم واقعا نبوده یا آزاد شده یا هرچی. چون قبل پانکچر حتی سونو نکرد که اوضاع تخمک ها رو ببینه من به داروهاش واقعا مطمئن نبودم. تنها دوبار منو دید یکی تشکیل پرونده و یه بار بعدیم سونو که گفت فولیکول داری و قبل از پانکچر هم که اصلا سونو نکرد. بنظرم سرهم بندیش کرد که بره سراغ نفر بعدی. بعضی دکترا انگیزه براشون معنی نداره. و کارشونو عادتی واسه پر کردن قلک پول می بینن.