2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045695 بازدید | 684478 پست
ان شاالله جفتمون مثبتیم عیدیمونو از خدا بگیریم مگه روز ۱۲ مشخص میشه؟

ان شا الله، چقدر هم ما خوشحال بشیم. عیدی واسه ماهم هست🌸 

وای خدای من، انگار من بیشتر از شما هیجان دارم واسه این روزا و این حالتون🥰🥰🥰😊😊❤❤❤🤩 من همینجا قول میدم اگه به روزای شما برسم از همون اولین روز تا روز دوازدهم سیزدهم، هر روز  سه بار بی بی چک بزنم😄

الهی این روزا بشه واستون خاطره های شیرین مثه قند🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاالله عزیزم نه برای من چیزی تزریق نکردن خراش درد که داره منتها بستگی به دکتری داره که برات انجا ...

شادن جان خیلی این لحظه ها به فکر شما و نی نی های شما و سایر دوستان انتقالی هستم

ان شا الله خبرای خوش برامون بیارین.

این خراش رو چجوری انجام میدن؟ واقعا خود خراش رو توی رحم ایجاد میکنن؟

با بیهوشی نمیشه؟

بعد اون شکلی که دیواره جنین یا تخمک رو نازک میکنن که زودتر با رحم مادر اتصال برقرار کنه چطور، اونو تو هیچ مراحلی واستون انجام ندادن؟؟

سلام عزیزم شما تو چه مرحله ای هستید؟

سلام عزیزم من یه بار پارسال پانکچر کردم 

جنینی تشکیل نشد

الان دوباره شروع کردم زیر نظر دکتر عارفی. فعلا سینافکت رو تا قبل از پریود روزانه ۴۰ واحد تزریقی داده که تا چند روز دیگه یعنی روز قبل پریود برم برای معاینه و گرفتن داروهای دیگه سیکل

بهم گفت همین یبار آی وی اف میکنم دفعه بعدی اگه باشه فقط اهدا!

شادن جان خیلی این لحظه ها به فکر شما و نی نی های شما و سایر دوستان انتقالی هستم ان شا الله خبرای خو ...

یه دنیا ممنون عزیزممم، انشاالله هممون زودتر نتیجه بگیرم😙😙😙

عزیزم خراش اگه همراه با هیسترو باشه با بیهوشی انجام میدن ولی خراش به تنهایی رو نه، با یه کاتتر یعنی یه میله پلاستیکیه باریک که سرش فکر کنم تیز باشه رحم رو در چهارجهت خراش میدن میگن باعث لانه گزینیه بهتر جنین میشه

دیواره ی جنین رو که پوستش رو با لیزر خراش میدن بهش میگن هچینگ ولی برای من تا حالا انجام ندادن عزیزم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ببین تو ان تی مثلا بهت میگه ۴۰ هفته تمام ۲۰ بهمن مثلا حالا واسه سزارین ۳۹ هفته هم میشه که یک هفته جل ...

مرسی عزیزم میگم‌من‌از دیروز یکم‌تخمدان سمت راستم‌تیر میکشه طبیعیه؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام لیانای عزیزم  بله امروز بهم زنگ زدن، مثبت بودم متأسفانه  الآن تقریباً 5،6 روز از شر ...

الهی که بسلامتی و آرامش این روزا رو بگذرونی

لطفا زیر نظر دکتر روند سلامتیتون رو چک کنید

پیگیر بودم و آرزو میکردم منفی باشه خیلی متاسف شدم بخاطر نتیجه آزمایش، ان شا الله با قوت چند روز رو میگذرونید و شاد کنار هم از زندگی لذت میبرید. خداحافظ همگیتون باشه😘

عزیززززم،.... عین من... امیدوارم هردوی شما جزء اولین هایی باشین که اخبار مامان شدنتون شادمون ...

ای جانم. ممنون از دعای خوب و نابت عزیز من. امیدوارم به زودی خبر مادر شدن تورو بشنوم عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ان شا الله، چقدر هم ما خوشحال بشیم. عیدی واسه ماهم هست🌸  وای خدای من، انگار من بیشتر از شم ...

وقتی میام نی نی سایت دعاهای دوستانو میبینم کلی امید وار میشم میگم مگه میشه این همه دعای قشنگ رو خدا مستجاب نکنه و اروم میشم دلم گرم میشه .من از بی بی چک خیلی میترسم اینقد تو این ۵سال بی بی منفی دیدم که میترسم برم سمتش میگم ی بارکی ازمایش بدم و خیالم راحت شه ان شاالله که شما به طور طبیعی باردار بشین ... الان تو چ مرحله ای هستین؟

سلام دوستان کسی بوده با چند بار میکرو منفی از طب سوزنی نتیجه گرفته باشه؟من دیروز رفتم طب سوزنی با وج ...

سلام من درباره طب سوزنی خیلی مطالعه کردم، ظاهرا توی تحقیقات دانشگاهی حتی اروپا طب سوزنی رو درباره ارتقاء شرایط بارداری تا حدودی موثر میدونن ولی باید ممتد باشه و تا زمان انتقال هم ادامه بدی. 

مطب دکتر انصاری میرفتم تعدادی رو دیدم که براشون موثر بود. منشی خودش هم که چندسال نابارور بود خدا رو شکر باردار شد و دیگه نیومد.

عزیززززم،.... عین من... امیدوارم هردوی شما جزء اولین هایی باشین که اخبار مامان شدنتون شادمون ...

ممنون از آرزوی خوبی که برای ما کردی عزیزم.

ایشالا شما هم بزودی نتیجه بگیری و یه دوقلوی سالم و ناز رو خدا به شما و ما هدیه بده که دیگه مجبور نشیم یه وقت دیگه برای بچه دوم بزاریم.

وقتی میام نی نی سایت دعاهای دوستانو میبینم کلی امید وار میشم میگم مگه میشه این همه دعای قشنگ رو خدا ...

نازنینم

شما که الان دیگه به امید خدا باید آزمایش بدین نیاز به بی بی چک نیست ولی حق دارین خیلی حال سختیه واسه مامانای چشم انتظار با این دستگاه کوچیک دوخطی😥

منکه طبیعی نمیتونم باردار بشم هم خودم بالای چهل هستم و هم همسرم مسئله داره یعنی فقط ۲٪ سالمه😄 فقط تو پروسه میکرو هستیم سینافکت رو شروع کردم پس فردا معاینه بشم دکتر نسخه جدید میده. همین یبار هم آی وی اف میکنه میگه اگه نشد فقط تخمک اهدا🙄 منتظر امر خدا و تقدیرمون هستیم.

حقیقتش اهدا هم نه من و نه همسرم نمیتونیم کنار بیایم.

فقط از یه نفر از بستگان میتونیم قبول کنیم که اونم حاضر نیست بده😄