2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045711 بازدید | 684480 پست
سلام خانوما آزمایش همسرمه کسی هست ک سر در بیاره چطوره ؟

تعداد خوبه شصته 

مورفولوژی 3 هست 

حرکت هم 45-

شست و شو دادن اسپرو که بعدش بهتر شده 

کجا آزمایش دادی مرکز ناباروری ؟؟

در کل خوبه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای عزیزم من همسرم ازواسپرمه چند ماه پیش نمونه برداری بیضه کردن بیضه سمت چپ هیچی بیضه سمت را ...

رویان کدوم دکتر رو انتخاب کردی؟

یا هر بار یه دکتر معاینه ات میکنه؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نفیسه تو چون از  فرزند مبتلات پاتولوژی داشتی و در واقع ژن معیوب رو مشخص کردی،۸۰ درصد راه رو رفت ...

اره من پاتولوژی دارم .اخه میگن هایپر و فلان ‌شهریور برم کِی انتقال میدن ؟

من #تاپیک_نمیزنم تا #قانون مسخره حذف #بشه
سلام دوستای عزیزم من همسرم ازواسپرمه چند ماه پیش نمونه برداری بیضه کردن بیضه سمت چپ هیچی بیضه سمت را ...

برا شوهرتون دارو تجویز شده؟

عدد مورفولوژی رو بهتون نگفتن؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم من انتخاب نکردم خودشون انتخاب کردن دکتر قاضی  نه هردفعه فقط همون دکتر خودم ویزیت میکنه

بسلامتی انشالله زوده زود نی نی دار بشی

هر چند وقت یه بار ویزیت شدی؟ دفعه اول دارو میکرو نوشت یا آزمایش؟

نازنینم شما که الان دیگه به امید خدا باید آزمایش بدین نیاز به بی بی چک نیست ولی حق دارین خیلی حال س ...

ايشالله به حق همين شباي عزيز از همين سيكل جواب ميگيري من معجزه خدارو ديدم ايشالله شما هم ميبيني فقط دعا ميكنم خدا هيچ كسي رو تو حسرت بچه نذاره به همه سالم و صالحشو بده شما هم براي من دعا كن ٥ شنبه آزمايش دارم دلم آشوبه🙏

خدا بزرگتر از مشكلات من است هنوز به معجزه نياز دارم
بسلامتی انشالله زوده زود نی نی دار بشی هر چند وقت یه بار ویزیت شدی؟ دفعه اول دارو میکرو نوشت یا آزم ...

فدات شم مهربونم هنوز پریود شم میخوام برم برای شروع سیکل میکرو،،،بار اولمه،،،،تاحالا دوبارم پیشش ویزیت شدم برا پاپ اسمیر یه سری ازمایشا و هیستروسوگرافی 

مرسی ممنونم بیمارستان لاله . ب نطرتون نیاز ب دارو داره ؟

تقویتی بخوره بهتر میشه

فولیک اسید 

ویتامین سی 

زینک 

البته با دکتر مشورت کن واسه دارو

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
اره من پاتولوژی دارم .اخه میگن هایپر و فلان ‌شهریور برم کِی انتقال میدن ؟

شما ۳۹ سالته، فکر نکنم هایپر شی

ولی دختر چطور میخوای شهریور انتقال بدی؟؟ ۰🤔🤔

الان ۱۵ مرداده، تو اگر همین فردا صبح هم پاکچر بشی،و فرش انتقالت نباشه در بهترین حالت میشه مهر

تازه شما اتگار هنوز تو سیکل پانکچر هم نیستین،احتمالا تووابان باشی

خواهش 
دوستان سلام هایپر شدن بعد از پانکچر مشخص میشه؟ از قبل علائمی نداره؟ من روز پنجمه سیکل هستم و چهارش ...

نه قبلش علائمي نداره من حالم خيلي خوب بود تا شب بعد از پانكچر يك دفعه همه علايم ها باهم شروع شد

خدا بزرگتر از مشكلات من است هنوز به معجزه نياز دارم
فدات شم مهربونم هنوز پریود شم میخوام برم برای شروع سیکل میکرو،،،بار اولمه،،،،تاحالا دوبارم پیشش ویزی ...

خدا نکنه عزیزم

انشالله همیشه سلامت باشی

ممنون از راهنماییت😙

سلام عزیزم اونجایی که من گرفتم گفتن شیرش بهتره هر دوتا هم داشتن  همسرم یک شیشه کامل خورد ...

آره دقیقا منم از عطاری پرسیدم کدوم بهتره گفت شیره اش منم هم بخاطر حرف شما هم به خاطر حرف عطاری همونوگرفتم نزدیک یه ماهه میخوره کم مونده تموم شه. به نظرت تموم شد بازم بخرم براش؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن