2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045687 بازدید | 684477 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای عزیزم من همسرم ازواسپرمه چند ماه پیش نمونه برداری بیضه کردن بیضه سمت چپ هیچی بیضه سمت را ...

ا میکرو و روشهای کمک باروری برای وقتهایی هست که مشکل وجود داره،  نگران نباشید توکل بخدا

مرضی جون من با یه فوق تخصص عفونی صحبت کردم گفت اگه چهار پنج روز اول شدید نشه دیگه نمیشه. نگران نباش ...

وای لیلا جان چقدر با این حرفت خوشحالم کردی، آخه همش میترسیدم یه دفعه اوج بگیره، خیلی ممنون که بفکرم بودی 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
دوستان سلام هایپر شدن بعد از پانکچر مشخص میشه؟ از قبل علائمی نداره؟ من روز پنجمه سیکل هستم و چهارش ...

علایمشون نمیدونم ولی میدونم تو هايپر شدید موقع سونو مشخص میشه، آخه وقتی برای قبل پانکچر سونو میشدم یه خانمی قبل من سونو شد دکتر بهش گفت هایپری شدید

سلام بچه ها. کسی تا حالا درمان تخمدان کوچیک شده و پریود کوتاه شده کرده؟ ممنون میشم جواب بدین. دکتر رفتین یا طب سوزنی یا طب سنتی؟؟؟؟ نوع و مقدار داروهای گیاهی یا شیمیایی رو هم بگین. و اینکه الگوی مصرفشون چه جوری بوده؟ از چه روزی از سیکل استفاده می کردین کی قطع می کردین و کی سونو می دادین تا تاثیرشونو چک کنین؟

دوستای گلی ک شوهرشون تحت درمان هست بیاین بگید دکتر ارولوژ برا شروع سیکل میکرو، چ دارویی ب همسرشون د ...

به شوهر من آندرو فرتی داده و د۳ و یه آمپول که دقیقا یادم نمیاد اسمشو

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
نه از شهریور برم چی؟

ببین همه چی به شرایط بدنت داره، اینکه خدایی نکرده کیست،پولیپ و .. یا مشکل دیگه ای نباشه، اینکه ازمایشاتت اکی باشه،اگر شهریور بری احتمالا طرفای دی انتقالته به امید خدا

دوتا بارداریت مال چه سالی بود؟

خواهش 
سلام دوستای عزیزم من همسرم ازواسپرمه چند ماه پیش نمونه برداری بیضه کردن بیضه سمت چپ هیچی بیضه سمت را ...

سلام عزیزم.اینکه اسپرم هست که عالیه.تحرکش مهم نیست شکلش مهمه که حتما خوب بوده که گفتن بیا میکرو.ایشالله مامانی  

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........