2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست
عزیزم من همش فکر میکردم ممکنه هیچ وقت مامان نشم  کل اون دو هفته هم با بیم و امید گذشت، دلم نمی ...

سلام

عزیزم مشکل شما چی بود؟

در اولبن انتقالتون مثبت شدید؟؟

استراحتتون به چه شکلی بود؟

خوب دو بار دادم نشد  بعدا بازم ميدم  گفتم شايد وضعيت تخمكهام از لحاظ كيفيت الان بهتر شدن ...

اگر دکترت قبول میکنه خوب یک بار دیگه انجام بده

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما آزمایش های ایمنی و کاریوتایپ دادید.شاید شما هم ایم مشکل رو داشته باشید.پاکروش میکرو کرد؟

بله اين ازمايشها رم داديم 

پاكروش حتي پي سي تي گرفت هسچ كدوم مشكلي نداشتيم 

بله خودش ميكرو كرد

عزیزم شما خودت تحت درمان بودی یا همسر؟ میشه یکم از شرایطتون بگی امید بگیریم

عزیزم ما مشکل عجیب اسپرم داشتیم در ابتدا

یعنی متوجه شدیم بدن همسرم علیه اسپرم های بدن خودش آنتی بادی می‌ساخت و همه رو میکشت

بعدش وسطهای راه همسرم تب کرد قبل از iui دوم و دیدی agglutination از 70 در صد حدودا شده 90 درصد 

بیضه درد گرفت و جراحی اورژانسی شد، طی اون جراحی فهمیدیم تنگی مجاری داره و باید عمل دوم انجام می‌شد، سیستوسکوپی کردن و بعدش دو هفته سوند بهشون وصل بود، بعد از دو هفته تا یک ماه سوند بلید روزانه دو دفعه میذاشتن ولی هیچ کدوم از اون عمل ها شرایط ما رو بهتر نکرد و دیگه تحرک a نداشتن

بعد از عمل دوم من متوجه شدم خودم آندومتریوز گرید سه دارم و از نظر بعضی متخصصین زنان باید لاپراسکوپی میشدم، 

خلاصه بگم روز پانکچر 100 درصد اسپرم ها بهم چسبیده بودن و بعد از سه ساعت واش تونستن چند تا جدا کنن و تخمک هام فریز نشن و جنین تشکیل شد خدا رو شکر 

فقط میتونم بگم معجزه شد 

اینم بگم دکتر خودم تو رویان اعتقاد داشت اول عمل نکنم و دو بار انتقال بدم اگر نشد لاپرا کنم

خلاصه ما با توجه به اینکه حداقل ممکنه دوبار منفی بشم تو انتقال جنین و ممکنه جراحی بخوام و بعدش ممکنه ذخیره ام کم بشه و هزار تا ریسک دیگه اولین انتقال رو انجام دادیم و باز هم خدا معجزه کرد و در اوج نا امیدی مامان شدم

اینا رو گفتم بدونیم همه چی دست خودشه، و اگر کیس پیچیده ایی بودید نترسین وبا امید ادامه بدین حتی اگر وسط راه حس کنین مشکلات دیگه داره خیلی زیاد میشه

سلام عزیزم مشکل شما چی بود؟ در اولبن انتقالتون مثبت شدید؟؟ استراحتتون به چه شکلی بود؟

عزیزم مشکلمون رو پست قبلی نوشتم 

استراحت اصلا نداشتم چون اعتقادی نداشتم بهش و طبق کلی مقاله میدونستم استراحت اثر مثبت نداره، بلکه اثر منفی داره

عزیزم مشکلمون رو پست قبلی نوشتم  استراحت اصلا نداشتم چون اعتقادی نداشتم بهش و طبق کلی مقاله می ...

زینبی جون حتا سه روز اول هم استراحت نداشتی؟خم و راست میشدی؟نمازت رو شکسته خوندی یا نه؟توالت فرنگی چه طور؟؟؟🤦‍♀️

زینبی جون حتا سه روز اول هم استراحت نداشتی؟خم و راست میشدی؟نمازت رو شکسته خوندی یا نه؟توالت فرنگی چه ...

عزیزم شما اول تو ذهن خودت بپرس چرا باید استراحت کرد؟؟ چرا نماز رو نشسته باید خوند؟ چرا دستشویی فرنگی؟؟ ببین گلم اگر مکانیسم لانه گزینی رو بدونی هیچ وقت استراحت نمیکنی و فعالیت نرمال قبلی رو حفظ میکنی 

عزیزم من همون شب اول شام پختم ش، روز بعد رفتم سر کار، اتفاقا 24 ساعت اول خیلی مهمه فعال باشیم به خاطر بحث خون رسانی

نماز هم عادی، دستشویی هم تا شب زایمان ایرانی رفتم 

این چیزا اصلا اصلا ربطی نداره😉😉😉😉

عزیزم مشکلمون رو پست قبلی نوشتم  استراحت اصلا نداشتم چون اعتقادی نداشتم بهش و طبق کلی مقاله می ...

سلام عزیزم خوبی گلم میشه یکم هم در مورد تعیین جنسیت بگین که قبل و بعدش چیکار کنیم من میدونم اگر خدایی نکرده بار اول نگیره شوهرم سختش میاد برا بار دوم بریم از اینورم بچه دوقلو دوست نداریم میخوام بار اول یه جنین انتقال بدم 😔

خانوما يه بار ديگم پرسيدم  اگه ميدونين لطفا جواب بدين  تا حالا شنيدين كسي با ميكرو باردا ...

بله عزيزم شده به اسم يادم نيست ولي توي تاپيكها چند موردي رو ديدم ، حتي شده كسي ميكرو ناموفق داشته ولي بعدش طبيعي باردار شده باشه و حتي كسي مثل خود من يك بارداري با آي وي اف داشتم ولي بعدش ٢ بارداري طبيعي .

بله عزيزم شده به اسم يادم نيست ولي توي تاپيكها چند موردي رو ديدم ، حتي شده كسي ميكرو ناموفق داشته ول ...

سلام عزیزم.خوبی؟بچه ها خوبن؟👼🏻👼🏻👼🏻

جنسیت نی نی مشخص شد؟😍

مامان سبحان خاب بچه ها کی درست میشه؟ دارم کم میارم دیگه از شب بیداری و کمردرد به خاطر زیاد نشستن و بغل کردن نی نی!   امشب حس کردم میخاد قطع شه از جای امپول بی حسی!😣

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم ما مشکل عجیب اسپرم داشتیم در ابتدا یعنی متوجه شدیم بدن همسرم علیه اسپرم های بدن خودش آنتی باد ...

آآآآخخخییی عزیززززم چقدر سختی کشیدید😢😢 خداروشکر ک اون روزا تموم شد.هزار بار شکر❤❤👶

خدا جواب قلب مهربونت رو داده😘 خیلی خوشالم برات

ای کاش واسه ما هم بخواد، ای کاش بچه ی خودِ خودِ خودمونو بغل کنیم👶🙏🙏بزرگترین آرزومه

مثه همیشه وقت گذاشتی، یه دنیا ممنون

جنینت سه روزه بود؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻