2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
کارما  به جای گونال داده گونال پیدانکردم  خدایامردم ازاسترس بدبختی نمیتونم اون لحظه زاوی ...

ببین پوست شکمت رو با دو انگشت بگیر بعد سوزن رو عمودی وارد کن بعد پوستت رو ول کن موادش رو خالی کن اگه کسی باشه برات تزریق کنه راحتتری، وقتی پوستت رو بگیری دردش کمتر میشه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اره هروز البته من داروهام فرق داشت کلا ۱۰ تا زدم  ولی دیگه بعدش انوکساپارین رو خودم میزدم  ...

واسه شما هم دردناکه؟من که دستم یه چند دقیقه کلا سر میشه😢3تاشو زدم 11تا دیگش مونده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واسه شما هم دردناکه؟من که دستم یه چند دقیقه کلا سر میشه😢3تاشو زدم 11تا دیگش مونده 

آنوکسا دور ناف بهتره 

الکل که زدید یه دقیقه منتظر  شید کامل بپره بعد تزریق رو شروع کنید دقتم کنید مایع داخل سرنگ سر سوزن نباشه بعد تزریق هم زود سرنگ رو خارج نکنید یه چند ثانیه تامل کنید بعد دربیارید

خدایا شکرت
ببین پوست شکمت رو با دو انگشت بگیر بعد سوزن رو عمودی وارد کن بعد پوستت رو ول کن موادش رو خالی کن اگه ...

این کاراروکردم فقط سوزنو کامل داخل نبردم الان یه عکس میفرستم ببین این زاوایه بااین حدسوزن درسته؟

البته اینجاسوزنو دراوردم

خدایابه امیدخودت🌺
آنوکسا دور ناف بهتره  الکل که زدید یه دقیقه منتظر  شید کامل بپره بعد تزریق رو شروع کنید د ...

اون هوایی که داخل خود سرنگه رو باید خالی کنم یا نیازی نداره؟من خالی میکنم و مواد میاد سر سوزن چون گفتین سر سوزن مواد نباشه میپرسم 

بچه ها جونم سلام.خوبین.من امروز رفتم پیش طرازی.سونو کرد برای شروع سیکل فقط۱آمپول ویال الونوا۱۵۰mcgدا ...

سلام عزیزم 

آمپول خیلی خوبی هست و تک دوز، و خیلی دوستان هم نتیجه مثبت دیدن. 

خاطرت جمع، تعداد سونو ها با این آمپول کمتر هست 

دوستانی که جنین بلاست انتقال دادین و مثبت شده تستتون از روز چندم علائمو دریافت کردین؟ 

من 9امانتقال دوتا بلاست داشتم از دیروز عصر دل دردو کمر درد دارم مثل پریودیه نمیدونم چرا لانه گزینیش که الان نباید باشه..زود نیست واسه درد لانه گزینی؟

هیچکدومتون قبل انتقال امپول Hcgتزریق کردین داخل رحم؟ واسه من داخل رحم زدن 

این کاراروکردم فقط سوزنو کامل داخل نبردم الان یه عکس میفرستم ببین این زاوایه بااین حدسوزن درسته؟ ال ...

آره عزیزم درسته فقط یه کم عمودی تر باشه سوزنشم کامل داخل باشه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم  آمپول خیلی خوبی هست و تک دوز، و خیلی دوستان هم نتیجه مثبت دیدن.  خاطرت جمع، ...

سلام عزیزم مرسی از راهنماییت.یعنی باز هم از همین آمپول باید بزنم به نظرت؟خیلی گرون بود

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
اون هوایی که داخل خود سرنگه رو باید خالی کنم یا نیازی نداره؟من خالی میکنم و مواد میاد سر سوزن چون گف ...

من خالی میکردم دردش خیلی کمتر بود

فقط قبلش چندتا ضربه بزن تا مایع از سر سوزن بیاد داخل سرنگ بعد هواگیری کن.

البته برا شرکت اسوه هم دردش زیاده هم اینکه هوا داره البرز دارو اینطور نیست دردشم کمتره

خدایا شکرت