2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
اینا آزمایشات ایمنی انعقادی خون هستن با اون آزمایش ایمنی که دکتر ایمونولوژی مینویسه فرق دارن اونا من ...

من فکر میکنم شاید از لحاظ ایمنی مشکل دارم که جنین پس زده شد برا همون گفتم قبل انتقال آزمایش بدم این آزمایشا به نظرتون خوبه که انجام بدم

خدایا شکرت
من فکر میکنم شاید از لحاظ ایمنی مشکل دارم که جنین پس زده شد برا همون گفتم قبل انتقال آزمایش بدم این ...

عزیزم آزمایش ایمنی که جنین پس زده میشه فکر میکنم همونه که متخصص ایمونولوژی مینویسه و من انجام ندادم مثل اگه اسمشو اشتباه نگم سی دی مارکرها و کاریوتوپ ، که این اسم آخری مطمئنم اشتباه نوشتم ولی شبیه همین بود ، این آزمایش انجام بدید خیلی خوبه چون از این بابت مطمئن میشید و اگه خدایی نکرده مشکلی باشه قبلش براتون سرم تجویز میکنن ، این آزمایشات منم اگه از نظر مالی براتون مهم نیست خوبه انجام بدید چون متوجه میشید که باید آسپرین و آنوکسا استفاده کنید یا هر درمانی که متناسب با جواب آزمایشتون باشه ، کلاً خوبه که بجای هزینه های مالی و روحی انتقال دوباره اول این آزمایشات انجام بشه ، البته خیلی از دوستان بدون انجام این آزمایشات نتیجه گرفتن ولی من خودم به شخصه ترجیح دادم بعد از ای یو ای منفی و ای وی اف منفی این آزمایشات انجام بدم بعد وارد سیکل جدید بشم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم آزمایش ایمنی که جنین پس زده میشه فکر میکنم همونه که متخصص ایمونولوژی مینویسه و من انجام ندادم ...

دقیقا همینطوره مخصوصا من که از لحاظ ذخیره خیلی کم هستم ریسک پانکچر منفی هست.

من این دفعه که هم آسپرین و هم انوکسا استفاده میکردم ولی نشد.

امید به خدا تا ببینم چی پیش میاد

ممنون که جواب دادید ان شاءالله که دختر گلتو صحیح و سالم بغل بگیری

خدایا شکرت
من تست کرونا دادم  درد نمیشه گفت... خیلی ناجوره تا مغز آدم انگار میره بالا... وای خیلی بده

وای خدایا 😖

کاش فقط یه آزمایش خون بود 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دقیقا همینطوره مخصوصا من که از لحاظ ذخیره خیلی کم هستم ریسک پانکچر منفی هست. من این دفعه که هم آسپر ...

مامان سلما شما بتات رفته بود بالا افت کرده جنینت بلاست بود ؟ 

ناراحت شدم گلم ایشالا خودت طبیعی مامان بشی 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

@زینبی-بابا

@مامان ماهک 

دوستان این دونفرومیخواستم صداکنم ابی نشد😥😥😥😥

اگرکسی دیگه هم میتونه لطفا جواب بده 

من کلیپ هایی که برازدن امپول دورشکمی بود اولش هوارومیکشیدن توسرنگ بعدتزریق میکردن توپودر براچی این کارومیکنن ماکه کنارامپول اب داریم همونو بکشیم کافیه؟

ومهمتراینکه سوزن چقدربره داخل شکم همش بره یادوسومش؟

من امروز خودم زدم امایکم زخم شد😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدایابه امیدخودت🌺
خیلی احتیاط کردم سوزنم تکون ندادم زاویمم ۴۵ درجه بودفقط نصف سوزن داخل پوستم بود ببینیدچه شکلی شد😭😭 ...

عزیزم دور نافیا باید 90 درجه تزریق بشه ها، چه آمپولیه شما 45 درجه زدی؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
مامان سلما شما بتات رفته بود بالا افت کرده جنینت بلاست بود ؟  ناراحت شدم گلم ایشالا خودت طبیعی ...

سلام لیانا جون

نمیدونم فقط روز هشت بی بی چک مثبت شد از شبش ترشح پنیری قهوه ای شروع شد که آخرشم آزمایشم منفی شد بله سه تا بلاست بود.

الان فقط یه بسته سه تایی برا انتقال دارم موندم دوباره برم یا فاصله بدم.

ممنون که بیادم بودی ان شاءالله که گل دخترتو صحیح و سالم بغل بگیری عزیزم

خدایا شکرت
عزیزم دور نافیا باید 90 درجه تزریق بشه ها، چه آمپولیه شما 45 درجه زدی؟

کارما 

به جای گونال داده گونال پیدانکردم 

خدایامردم ازاسترس بدبختی نمیتونم اون لحظه زاویه روتصورکنم کاش یکیتون یه عکس میفرستادید😭😭😭😭😭

خدایابه امیدخودت🌺