2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
بنظرشما مشتاق بهتره یا بهشتی؟جنین شناس بهشتی رامیدونید کیه؟

نه بهشتی نرفتم اصلا

والا من بخام بین این دو تا برم مشتاق رو انتخاب میکنم. چون مرکز ناباروریه و شناخته شده است. ولی هیچ اطلاعی ازبهشتی ندارم و همونجور ک میدونید این ماه یکی از بچه های تاپیک بهشتی میرفت  باردار شد.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرتون چه مکملی میخوره؟

ویتامین دی، آ، سی، ای، فولیک اسید، سلنیوم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
گلم زنگ زدم مطب دکترم گفتن بخاطر تاثیر داروهای پانکچره، نگران نباش،هورمونامون یکمی قاط زده،چون منم ا ...

ممنونم عزیزم.خیالم راحت شد گفتم نکنه یه بیماری جدید گرفتم انتقالم دوباره بیفته عقب

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نه بهشتی نرفتم اصلا والا من بخام بین این دو تا برم مشتاق رو انتخاب میکنم. چون مرکز ناباروریه و شناخ ...

اره مرکز که سابقه ش بیشتره ودکترای بهتری داره ولی دکتر من با هردوکارمیکنه براهمین دودلم .

یا رب العالمین
هرروزمیرفتی بیرون میزدی؟

اره هروز البته من داروهام فرق داشت کلا ۱۰ تا زدم 

ولی دیگه بعدش انوکساپارین رو خودم میزدم 

یاد بگیر اون راحته خودت بزنی چون بعد تخمک کشی و انتقال باید بزنی هروز 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بعدآزمایش بتارفتی حموم؟ من امروزگیردادم به حموم🙈😂😂😂

عزیزم من روز ۳ یا ۴ رفتم حموم اصلا ربطی به مثبت و منفی نداره زینبی فردا انتقال رفت 

ذهن خودت رو درگیر حموم نکن 😂

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من هیچی عزیزم فعلا منتظرم تا تست قبل زایمانو بدم من علایمم عین حساسیت گلو درد شوهرم عین سرماخورد ...

عروس کوچولو تست کرونا درد داره ؟

سلام دوستان مجازی عزیزم  امیدوارم حال همتون خوب باشه و غم تو دلتون نباشه  بچه ها هرکس می ...

مرضی جون من کسی رو ندیدم تو‌این شرایط 

ولی به نظرم چون میترسی مادرت و نی نی مریض بشن مامانتون نی نی رو ببره شیرت رو بدوشی براش بفرستی 

میدونم سخته بهونه سینه میگیره ولی به نظر این کار عاقلانست چند روز این جوریه بعدش خوب میشی خودت نی نی میاد پیشت 

نه اصلا به كمرم فشار نميومد خيلي هم خوب بود و اصلا اذيت نشدم. رو تخت دراز كشيدم و مامان و همسرم سرمو ...

سلام شما انتقال دادین؟روزای انتقالتون این طوری حمام کردین؟من امروز بعد ۸ روز از انتقالم رفتم حموم ۴۰ دقیقه تو حموم بودم خودم خودمو شستم مگه باید اینقد احتیاط کرد😨

سلام به روی ماهت عزیزم، ممنونم از احوالپرسیت، خوشحالم که درکم میکنید، انرژی مثبت بهم میدید، و برام د ...

فدات بشم .شما کم در حق ما خوبی نکردید .امیدوارم بزودی بیاین واز حال خوبتون برامون بگین از شیرین بازی های دختر گلتون از شیطنت هاش .الهی فداش بشم دلم رفت براش .خدا براتون نگه داره وسالیان سال ازوجود همدیگه لذت ببرید 

[QUOTE=148695677]خانوما من هفته پیش شنبه پانکچر شدم الان لکه بینی دارم دارم پریود میشم یعنی؟  کسی میدونه برای ...[/

سلام عزیزم نه زود نیست منم دقیقا هفته بعدش پریود شدم 

به خاطر پانکچر و داروها این سیکلت و شاید سیکل بعدت اینجوری باشه

سلام شما انتقال دادین؟روزای انتقالتون این طوری حمام کردین؟من امروز بعد ۸ روز از انتقالم رفتم حموم ۴۰ ...

۴۰ دقیقه چکار میکردی 😂😂