2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
ای وی اف کردی .سخت بود چقدر تموم شد برات .مشکلتون چیع

شماکجای‌قزوینی

جهاددانشگاهی‌رفتی‌تاحالا..

پیش‌دکتراعتمادرفتی؟

تنبلی‌که‌چیزی‌نیس‌..باداروی‌تخمک‌گذاری‌حله

شوهرتوتقویت‌کنی‌مطمعن‌باش‌نتیجه‌میگیری

تاحالا‌چه‌داروهایی‌به‌شوهرت‌دادی؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی‌؟؟  مبارکت باشه 😍 😍 😍 😍 به سلامتی  الان فهمیدم زایمان کردی ❤️❤️❤️❤️ ...

سلام گلم ممنونم عزیزم، زنده باشی، زینبی جان متأسفانه قسمت نیست دلخوشی دخترمو کنم، شرایط فوق‌العاده بدی رو دارم میگذرونم، مشکوک به کرونا هستم، قرنطینه، دخترم پیشم نیست، میدونم با تمام وجود میفهمی الآن چه حالی دارم، دارم دیوونه میشم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
خواهرای گلم ممنون که هستین و باعث دلگرمیمون هستین و اگه به مشکل بربخوریم با صبر و حوصله جوابامونو می ...

چند ساله اقدامین ؟ به نظر من برین آی وی اف کنین .

منم چن سال دکترا معطل کردن گفتن با دارو همسرت اوکی میشه ولی نشد .

عزیزم به خودت استرس نده ایشالا که جواب منفیه  کی فارغ میشین؟

نداجان‌‌خوبی..کنجدا‌ت‌خوبن..

‌آزمایش‌ندادی‌دیگ؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم حالا دارو که خوردی طبیعی اقدام کن خدارو چه دیدی شاید حامله شدی  ای یو ای معمولا خیلی کم ...

خب میخوام طبیعی هم اقدام کنم آی یو آی هم کنم شاید خدا به دلم رحم کرد و یکیش گرفت

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
چند ساله اقدامین ؟ به نظر من برین آی وی اف کنین . منم چن سال دکترا معطل کردن گفتن با دارو همسرت اوک ...

یک سال و نیمه

گفتم که اگه این ماه نشد ماه بعد میرم آی وی اف البته من از همین ماه میخواستم آی وی افو شروع کنم دکتر این تصمیمو گرفت

عزیزم‌به‌نظرمن‌آیوآی‌بکن‌.. ازفردای‌آیوآی‌هم‌خودت‌اقدامتو‌داشته‌باش خداروچه‌دیدی‌..انشالله‌جواب‌می ...

آره گلم میخوام اینکارو بکنم

سلام گلم ممنونم عزیزم، زنده باشی، زینبی جان متأسفانه قسمت نیست دلخوشی دخترمو کنم، شرایط فوق‌العاده ب ...

عزیزم خیلیییی سخته میدونم ....ولی اصلا نگران نباش ....ازیترومایسین و دیفن هیدرامین و تقویتی تنها داروهایی هستن که برا کرونا میدن ....عزیزم ایشالا میگذره توکل کن به خدا خیلییی سخته ولی الان همه تو این وضعیتن متاسفانه ...ایشالا به حقه این ماهه عزیز خوب میشی و نینیت میگیری بغلت

شماکجای‌قزوینی جهاددانشگاهی‌رفتی‌تاحالا.. پیش‌دکتراعتمادرفتی؟ تنبلی‌که‌چیزی‌نیس‌..باداروی‌تخمک‌گذ ...

مینودرم....اره رفتم جهاد دانشگاهی همه آزمایشای خودم همسرم رو اونجا انجام دادیم‌...شوهرم آمپول هفته ای یه دونه داده بود کلی ویتامین قرص های خیلی گرون .دکتر اعتماد نه نرفتم مطبش کجاس

😭یاقمربنی هاشم نذر کردم اگه نی نی دار بشم پسر باشه اسمشو میزارم ابوالفضل اگه یه دختر شیرین دوست داشتنی هم باشه نازنین زینب .سقای بی دست دستم را بگیر.😔😔😔خدا جونم نذار حسرت نی نی تو دلم بمونه .خودمم ۱۳۶۷سابقم .تعلیق شدم.الان شدم توت سفید