2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046062 بازدید | 684498 پست
میشه میگن صبح زود بهتره منم اول سینال ۱۰ میزدم بعدشم کردم ۸ پیش اومد دور نافی برا عصر خواب موندم بای ...

ممنون گلم

بعدازطهریه فکرنکنم ازادسازی باشه هرروز عصرفولیکول آزادبشه ؟

خدایابه امیدخودت🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزيزم  نه امروز نميرم احتمالا فردا يا دوشنبه ميرم .

انشاله 

سمانه جون ۱۵روز حمام نرفتی چطوری موهاتو میشستی به کمرت فشارنیاد من حالتشوهرطورحساب میکنم به کمرفشارمیاد حتی اگه روصندلی بشینم روسینک بشورم

خدایابه امیدخودت🌺
سلام عزیزم، خوبی؟  لیانا جان متأسفانه من انگار نباید روی خوش مادر شدن رو ببینم، دو روزه مشکوک ...

عزیزم ان شالله به زودی خوب خوب میشی و سایه ت همیشه بالا سر دختر گلت میمونه ، عزیزم توکلت به خدا باشه و آرامشتو حفظ کن به امید دخترتم شده باید قوی باشی و این روزها رو بگذرونی 

سلام گلم ممنونم عزیزم، زنده باشی، زینبی جان متأسفانه قسمت نیست دلخوشی دخترمو کنم، شرایط فوق‌العاده ب ...

الهی عزیزم.خیلی ناراحت شدم چقد سخته تواین.شرایطت..انشاءالله ک بلا دوره ازت دوستم.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دکترای شوهرتون‌دفعه اول ودم کیابودن؟

اولی صالحی

دومی عباسی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
چقدر این اندومتریوز چیز مزخرفیه😕😕😕 راستی در اثر چی بوجود میاد؟

نمیدونم والا میگن بافت رحم جایی خارج رحم ایجاد میشه و هر بار با پری میریزه و چون راه خروج نداره تبدیل به کیست میشه

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕