2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046066 بازدید | 684498 پست
[QUOTE=148567832]واای خیلی خوبه خدایش 🤔🤔 من خصوصی میرم یکبار که انتقال دادم ۲۸۰۰ شد 😶😶😶 خیلی خی ...

نه من اراک هستم 

تقریبا دو هفته پیش پانکچر شدم و ۵ روز پیش هم لاپراسکوپی شدم که لوله سمت چپ و به علت چسبندگی و هیدروسالپکس برداشتن 

دیگه منتظر باید باشم تا ببینم کی دکتر بهم میگه انتقال بدم .🙏 

برای منم دعا کنید 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما سلام من امروز رفتم ک سیکل رو شروع کنم ازمایشاتمو دید گفت ۶ ماه گذشته و اونارو تکرار کرد من ای ...

من چندسال پیش دوبار آزمایش ذخیره رو به فاصله یه سال دادم بعد دکترم دید گفت چه خبره دوبار هزینه کردی نیازی نیست آز ذخیره بدی همش، کلا خیلی آزمایش نمیده

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آره ولی به نظرم ارزش این رو داره یه مدت سختی بکشیم ولی در عوض نتیجه بگیریم منم قراره شروع کنم

اره اینو درست میگی عزیزم درسته منم انشالله رعایت میکنم کامل نمیتونم چون کیک دوس دارم فوقش کم میخورم وچندین ماه یکبار

من چندسال پیش دوبار آزمایش ذخیره رو به فاصله یه سال دادم بعد دکترم دید گفت چه خبره دوبار هزینه کردی ...

منم خیلی اصرار کردم کاملا اماده بودم ک سیکل رو شروع کنن 

هیچ طوری نتونستم قانعش کنم تازه ذخیره من ۹ بود یعنی مثلا چقدر تغییر میخواد کنه😔

ای جون دلم.همشون مث هم بازیگوشن.الهی به حق‌همین روزای عزیز،این حس خوب قسمت تک تک منتظرا شه نه شیرخو ...

خداحفظش کنه عزیزم

قسمت همه انشاءالله

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
چرا؟۱۰بزنم نمیشه؟

میشه میگن صبح زود بهتره منم اول سینال ۱۰ میزدم بعدشم کردم ۸ پیش اومد دور نافی برا عصر خواب موندم باید ۶ میزدم شدن ۷ و نیم ولی تا جای ممکن سعی کن مرتب باشه. بیشتر آمپول آخر که برای آزاد سازیه خیلی خیلی مهمه سر ساعت باشه بقیه با یکی دو ساعت جابجایی اونقدر حساس نیستن

خدایا شکرت
یکسال گذشته .پانکچر قبلیمم ۶ ماه پیش بود قبول نکردن 😑 فراموش کردم بپرسم این قرصا تاثیر مثبت کاذب ن ...

میگم شما خصوصی انجام دادین ای وی اف؟هزینتون میشه بگین؟

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
فدای تو گلم، توکلم به خداست، تمام سعیمو میکنم که آروم باشم و مثبت فکر کنم، خدا یار و یاور هممون هست، ...

سلام مرضی جون خوبی عزیزم؟ از اتفاقی که براتون افتاده واقعا ناراحت شدم وقتی از دوری دخترگلت گفتی بخدا گریه ام گرفت ازیه طرفم وقتی میبینم ایمان قوی ای داری مامان بااراده ومحکمی هستی بهت افتخار میکنم ومطمئنم ازپس این مشکلم برمیای وبزودی گل دخترتو بغل میگیری وازمادربودنت لذت میبری 

فدات شم اصلا نگران نباشثمن الان مثبتم هفته بعد زایمانمه خداروشکر خانواده هستن نی نی رو نگه میدارن ا ...

ای جانم چقد روزای سختی رو داری میگذرونید ولی عروس کوچلو اینم میگذرد .سعی کن ارامش خودتو حفظ کنی مامان قوی ای باش .بخدا کاش تویه شهر بودیم با جون ودل بچه اتو نگه میداشتم 

نحوه اماده سازیشو یادگرفتم دیدم زدنشم باید پوستمو میگرفت واردمیکرد بعدرهاش میکردتاتزریق بشه اما این ...

عزیزم شما هم hmg کارما دارید؟ دیگه چیا داد بهتون؟؟ hmg رو چجوری استفاده میکنی ؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
سلوووووووم سمانه جوننننن خوبی امروزمیری مطب؟براسونو😍

سلام عزيزم 

نه امروز نميرم احتمالا فردا يا دوشنبه ميرم .

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦