2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام دختر خوب😙😙😙 یعنی سونوت کرد اینجوری گفت؟ دلیل نمیشه چون دیر پری میشی ضعیفتر شده باشی من دیدم ...

اره سونوشدم اینطورگفت اصلا نمیدونم چی بگم خودموسپردم دست خدا. اخه جواب ذخیرمم1/5هست. 😭😭😭

این پریودامم اعصاب نذاشتن. بااینکه این ماه داروی جلوگیری ومدروکسی پروژسترون همزمان میخوردم بازم هنوزنشدم

اخه خیلیا مثبت میشن روز ۸و ۹😔

پارسال خالم ای وی اف کرد روز ۱۲ بی بی گذاشت منفی بود روز ۱۴ رفت ازمایش داد بتا ۲۰۰ بود الانم دخترش ۱ماهشه 

من به خودم قول دادم بی بی نزارم روز ازمایشم میفته عید غدیر که تعطیله بازم صبر میکنم روز بعدش برم ازمایش بدم خیلی میترسم از بی بی چک منفی .شما هم خواهش میکنم ناامیدنشو عزیزم شما یک روز از من جلوترین من امروز روز ۷ بودم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پارسال خالم ای وی اف کرد روز ۱۲ بی بی گذاشت منفی بود روز ۱۴ رفت ازمایش داد بتا ۲۰۰ بود الانم دخترش ۱ ...

عزیزم انشاله که مثبت بشی منم دعاکن تورخدا خیلی سخته این راه..تهشم جواب نگیری ک بدتره شکم و با سنم کبود شدن از امپولا

دیگه توانشو ندارم

علایمت چی ان؟؟

من هیچ علایمی ام ندارم،😔😔😔😔😔

خدایا کی منو مامان میکنی پس..یه صلوات میفرستین برام😢
اره سونوشدم اینطورگفت اصلا نمیدونم چی بگم خودموسپردم دست خدا. اخه جواب ذخیرمم1/5هست. 😭😭😭 این پری ...

نگران نباش عزیزم ، توکلت به خدا باشه

کاشکی یه دکتر خوب پیدا کنی بری که بهت بگه چیکار کنی که برای پانکچر آماده بشی

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نگران نباش عزیزم ، توکلت به خدا باشه کاشکی یه دکتر خوب پیدا کنی بری که بهت بگه چیکار کنی که برای پا ...

چی بگم عزیزم اصلاموندم. پوف هنوزدوماه بعد میخوام برم. 

این دوماهه ببینم چه گلی به سرم میزنم

چی بگم عزیزم اصلاموندم. پوف هنوزدوماه بعد میخوام برم.  این دوماهه ببینم چه گلی به سرم میزنم

فعلا مکملات رو ادامه بده دوماه زیاد نیست که

برای منم دعا کن مهربون جون، دیگه جنینام تموم شدن😶

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فعلا مکملات رو ادامه بده دوماه زیاد نیست که برای منم دعا کن مهربون جون، دیگه جنینام تموم شدن😶

ای جانم الان روز چندانتقالی؟ چشم حتمالایق باشم هرروز سرنماز دعا میکنم. 

اره میخورم اما خیلی گرون شدن خیلی 700تومن شده اوابوست

عزیزم انشاله که مثبت بشی منم دعاکن تورخدا خیلی سخته این راه..تهشم جواب نگیری ک بدتره شکم و با سنم کب ...

من که همش دعام اینه همه دوستان این تاپیک هممون مثبت بشیم درک میکنم سختیشو .. من فقط کمرم میگیره و گاهی رحمم تیر میکشه نگران شدم زینبی بابای عزیز گفتن که اینا طبیعیه ولی خیلیا هستن که علایم داشتن و باردار نبودن و برعکس پس به این نگاه نکن ... شما نفخ میکنید؟

راستی چند جنین انتقال دادین چندروزه؟

ای جانم الان روز چندانتقالی؟ چشم حتمالایق باشم هرروز سرنماز دعا میکنم.  اره میخورم اما خیلی گر ...

قربونت😙😙😔

تازه انتقال دادم، یکشنبه و سه شنبه

چقدر گرون شده😐😐😐 ای خدا کمکمون کن دیگه هم روحی هم جسمی هم مالی داریم کم میاریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربونت😙😙😔 تازه انتقال دادم، یکشنبه و سه شنبه چقدر گرون شده😐😐😐 ای خدا کمکمون کن دیگه هم روحی ...

ای جانم فقط استراحت کن عزیزدلم. انشالله اینبارمثبتی. 

اره خیلیگرون شده واقعاکم میاره ادم

دکتر حکیم جوادی .مورفولوژی که درمان نداره میگن

عزیزم‌چرااین‌حرفو‌میزنی

کی‌میگه‌مورفو‌درمان‌نداره

همسرمن‌‌مورفو‌۴‌بود‌دکترگف‌لب‌مرز‌هس

من‌‌‌۳ماه‌بهش‌آب‌نخود‌باولمن‌ومولتی‌ویتامین‌‌‌وزینگ‌روی‌و

اسید‌فولیک‌دادم‌..شد۶‌....یعنی‌عالی‌شد

وینامین‌ای‌ودی‌هم‌میدادم‌بهش

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
بچه ها یعنی اینجا هیچکس خراش آندومتر نداده؟! چرا راهنمایی نمی کنید😔

عزیزم من چند روزی میشه انجام دادم.تو مطب دکتر.نیم ساعت قبلش شیاف زدم و بعد دکتر بدون بیحسی یا بیهوشی برام انجام داد.درد داشت ولی در حدی که تو تاپیک ها خونده بودم نبود.

بچه ها من الان از زور گریه دارم میمیرم روز هشت انتقالم ..بیبی زدم منفی هیییچ علایمی هم ندارم  ...

آخه‌دخترخوب‌بیبی‌روز‌۸نشون‌نمیده

جنین‌هاتم‌که‌۳روزه‌هس‌..اگه‌به‌این‌زودی‌مشخص‌میشد

همین‌آزمایشم‌براروز۸‌یا۹‌مینوشتن‌دیگ...

تازه‌جنین‌هات‌دارن‌لانه‌گزینی‌میکنن..صبرکن

دیگ‌بیبی‌چک‌ننداز‌تاروز۱۴..

انشالله‌مثبتی‌عزیزم..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
من که همش دعام اینه همه دوستان این تاپیک هممون مثبت بشیم درک میکنم سختیشو .. من فقط کمرم میگیره و گا ...

عزیزم من هیچ علایمی ندارم😔

جنینمم سه روزه بود کیفیتشم خوب نبود اونقد😔

نفخ فقط دو سه روز اول داشتم تمموم شد

خدایا کی منو مامان میکنی پس..یه صلوات میفرستین برام😢
عزیزم من چند روزی میشه انجام دادم.تو مطب دکتر.نیم ساعت قبلش شیاف زدم و بعد دکتر بدون بیحسی یا بیهوشی ...

وای‌سخته؟

منم‌بایدانجام‌بدم‌امادکتر‌گفته‌بایدبری‌بیمارستان‌..