2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
شما میکرو کردین؟قبل ازمیکرو کیست وتوده داشتید یا بخاطر هورمونهای میکرو اینجورشده؟

نه عزیزم میکرو نکردم.تازه الان وارد سیکل لانگ شدم و دارم hd می خورم.از قبل کیست داشتم به همین دلیل با دکتر عطری مشورت کردم.از کیست نترسید ولی ایشالله بعد از بارداری هر ۶ ماه یکبار سونوی سینه انجام بدید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبلا معاینه شدم توسط دکتر، علائم که نداره،خودمم دست می زنم بافت کوچک کیست مانند زیر انگشتم لمس می کن ...

بعد هیچ قرص و دارویی برای این کیست بهتون نداد؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه گفت خوش خیمه خدا رو شکر هیچ دارویی نمیخواد 

خداروشکر

ممنون عزیزم🙏🙏

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من خانوادم نزدیکم نیستن به خانواده شوهرمم نگفتم کلا خیلی تنهام... شما بار اولته؟ انشاالله که مثبت م ...

منم تک و تنها دوره انتقالم رو سپری کردم.

شربت شیر منیزیم هر ۸ ساعت یک قاشق گفتن در صورت یبوست بخورید

۸ لیوان آب هم در روز به نظرم به یبوست نشدن من کمک کرد. البته من بیشتر از ۶ لیوان نتونستم بخورم ولی دکتر گفت ۸ لیوان.

سلام عزیزم خوبی؟چقدر دنبالتون میگشتم سیکل میکرو شروع کردید ؟چی شد؟میشه درخاست دوستیمو قبول کنی  ...

سلام عزیزم بله شروع کردم.دکترم که توصارم بود رفت مام.منم رفتم مام وبعدشم شروع کردم.فعلاجنین هام تشکیل شد توفریزه.تو مام تازه انتقال نمیدن.مونداین پریود نه پریود بعدی انشاله

اخه چرا قیمت هارو دقیق نمیگن به من گفت بین ۱۵ تا ۱۷ ملیون با همه چی 

عزیزم اونا قیمتارو خیلی متغیر میگن ....حتا دفعه اول که من زنگ زدم گفتن ۱۳ تا شونزده تومن!!!ولی مامان ماهک عزیز اینجا با دوبار انتقال نزدیکه ۲۲ تومن خرج کرده ....درواقع یک بار انتقال ۲۰ تومن درمیاد

مرسی از اینکه جواب دادید ممنونم انشالله بسلامتی بچه هاتون رو بزرگ کنید😍 و برای همه ی کسانی که در ...

خواهش ميكنم عزيزم ، خيلي ممنونم خانمي ، من هميشه دعاگوي همه كساني كه در انتظار فرزنداني سالم و صالح هستند ميباشم .

من هيچ وقت توي خواب هم اين روزها رو براي خودم تصور نميكردم و از ته ته دلم آرزو ميكنم از اين روياهاي حقيقي قسمت همه دوستان گلم و همينطور تنها برادر عزيز تر از جانم بشه . 😍😍😍

سلام دوستان من خیلی کمرم میگیره و گاهی مثل درد پریود دارم تخمدانمم تیر میکشه درد به پاهام کشیده میشه هرچی هم میخورم معدم میسوزه اینا از عوارض امپولاو قرصامه 

@زینبی_بابا    

@مامان_ماهک    

بقیه دوستانم اگه تجربشو داشتین بگین طبیعیه اینا؟

نه عزیزم فقط دکتر و سونو اما اگه هزاری من ماسک و شیلد بزنم ی نفر ناقل ماسک خوب نزنه یا ماسک نزنه ه ...

دقیقا خدایا این ویروس رو ریشه کن 😓😓

تا موقع زایمانت رفع میشه نگران نباش الان حالتم بد ؟ علائم داری 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دقیقا خدایا این ویروس رو ریشه کن 😓😓 تا موقع زایمانت رفع میشه نگران نباش الان حالتم بد ؟ علائم دار ...

ان شا الله كه به حق اين شب عزيز اين ويروس لعنتي ريشه كن بشه ، خدايا خودت به دادمون برس كه تنها خودت قادر مطلقي .